uvazujem o pretupe na gympel (z OA, na dovod sa nepytajte, proste som len zistila, ze to bol asi cele omyl a ze mam na viac), lenze sa dost desim toho, ze ako sa to vsetko doucim, dozeniem znamky, uciva, potom tiez zase pridem ako jedina do noveho kolekti
@etelnair never tomu celkom, aspon za seba hovorim ze som bola dost dezorientovana v niektorych predmetoch a látkach, o ktorych si ucitelia mysleli ze sme ich brali.... a ze ich 100% vieme....
Spolužiačka prišla k nám z OA na polroku v prváku a nemám pocit, že by mala problém niečo dohnať; robila komisionálky, spravila ich dobre (1,2,3) a ako... Nemala problém sa medzi nás začleniť a tak celkovo, učí sa dobre. A určite, ak to chceš, tak to sprav, ak by si to nespravila, môžeš neskôr ľutovať.
chod, ved to dako dobehnes, mozno budes par mesiacov teraz sa len ucit, prinajhorsom, ale zvladnes to, teda podla toho co pises, tak by si mala a etelnair ma zrejme celkom pravdu. ale ten strojopis si potom dober nejak, to je neprekonatelna vyhoda absolventov OA
Ak citis, ze OA nie je pre teba, ten prestup by som urcite skusila.Riad sa vzdy vlastnymi pocitmi nie tym co hovoria ostatni..A tie dva mesiace urcite dozenies..Prajem vela zdaru pri rozhodovani.
@piter09 my sme napriklad matiku mavali 5 krat za tyzden, neskor 7 krat....a v prvom tusim 4 alebo 5...to by mi vychadzalo 2 strany na hodinu...jeden list ked tak ratame....to sa mi zda este malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@mamradadeli no presne v niektorych som uz v polovici hrubeho zosita :/