Idem do druhého ročníka na strednej. V 1 ročníku som začínala ako prváčka na zdravotnej škole ale prestúpila som na gympel, aby som nemusela byť na intráku, no veľm ľutujem to a chcela by som prestúpiť s5 ale mám pocit že je neskoro. Čo by ste robili vy?
btw. chodila som na zdravotnú do BB ... Ale neviem ako je to so skúškami... či by som robila komisionálky v auguste alebo by sa to riešilo začiatkom roka
Máš "pocit", ktorý ale môže byť úplne mylný. Opýtaj sa na škole, či by to bolo možné a za akých podmienok. Ja mám skúsenosť, že školy rady berú žiakov, obzvlášť ak nie sú zlí. Z gympla na SOŠ by možno bolo možné ísť do druhého ročníka a len dorobiť pár odborných predmetov. Ale kým sa neopytas na danej škole, budeme len špekulovať
Ďakujem za odpoveď. Dosť to ľutujem, lebo mňa baví všetko so zdravotníctvom .. a už pri prestupe mi bolo ľúto, že je to len kvôli intráku, na ktorý by som momentálne šla aj rada
Prestúpila by som nazad. Ja dom tiež kedysi chcela byt zdravotnícka, študovala som niečo iné a vieš čo som urobila? Včera som na pohotovosti videla že hľadajú ľudí a poslala som tam mail. Aj kedy som bola sanitárka stojí mi to zato, lebo si splním sen! Nikdy nieje neskoro robiť čo chceš! Tak prestup ak ťa to tam ťahá!
nakontaktuj sa s tou zdravotkou a zisti aké máš možnosti v tvojom veku je prirodzené ze este uplne nie si rozhodnuta 100% kam chces smerovat (a ani v mojom a prsote ked je gympel pruser tak kasli na vsetko a chod na zdravotku - kedze to mas vyskusane ze ti to viac sedí failnuty gympel ti je kničomu - len ti zprotiví štúdium všeobecne
boze moj, co by som ja dala ako 15/16rocna byt na intraku a este ako bonus studovat, co ma bavi? vsak to je pecka!
ale k veci - treba sa spytat na tej skole, kam chces prestupit, oni ti povedia podmienky. skusky ale podla mna budes musiet robit teraz, inak ta mozno nechaju v prvom rocniku, takze ked to chces riesit, tak urcite cim skor.
Nejak tomu neveríš? Keď niečo chceš tak to dokážeš, otázka je, či to naozaj chceš rozbitý kolektív nieje zrovna najlepší dôvod, prečo odísť, na škole si sama za seba a v živote sa ti udeje xy krát, že stratíš kamarata-tku, (bodaj by sa ti to nestávalo často) ja len, že si tam prvý ročník, nepoznáte sa ani zďaleka, nehovoriac o tom ako sa ľudia zo dňa na deň zmenia aj mne 1.ročník na strednej pripadal "rozbitý" a nakoniec sa to zlepšilo a na stužkovej sme všetci plakali a zhodnotili, že to nebolo vôbec zlé. Takto to môže aj nemusí byť.
Skús to, ver si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale keď ťa nebavi táto stredná, ťažko.
ale k veci - treba sa spytat na tej skole, kam chces prestupit, oni ti povedia podmienky. skusky ale podla mna budes musiet robit teraz, inak ta mozno nechaju v prvom rocniku, takze ked to chces riesit, tak urcite cim skor.
Skús to, ver si.