Ahojte, toto sa netýka mňa ale chcela by som sa opýtať za moju sestru..ktorá chodí na osemročné gymnázium..teraz je v Tercii..čiže tretí ročník osemročného gymnázia...no a zmyslela si že nechce chodiť už na osemročné ale na normálne štvorročné gymnázium d
dá sa z kvarty tuším....a ja chodím tiež na osemročko a je to tam o 100% ťažšie proste mám byť deviatačka a učíme sa čo tretiaci na strednej dobreže nie je to fakt ťažké a hlavne v kvinte tak nech ide napríklad na príjmačky alebo sa dá prestup vybaviť tuším že po sexte by to už nemal byť problém to by ju dali asi do druháku ale musíte sa spýtať na tú školu kam by chcela ísť...moja sestra prestupovala tiež ale to záleží na riaditeľovi školy
ja som prestupovala zo sexty na stvorrocne, akurat som spravila rozdielove skusky z dejin umenia a.... bolo. ale fakt zalezi od vedenia neni to nic nemozne
A podľa mňa je osemročné super, teda aspoň ja som spokojná.. Aj keď je pravda, že s tými tonami fyziky, chémie a podobných vecí by nás tak dlho trápiť nemuseli
no vďaka za rady...podiskutujeme aj s rodičmi ..lebo ona najprv nechcela byť najprv na základke ale chcela na osemročné..a teraz po troch rokoch si to zas rozmyslela ..vraj je to fakt ťažšie..ja neviem pretože som teraz na štvorročnom..tak ešte raz ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a viem ze nejaki odisli v inych triedach aj po sexte ....a tak...
A podľa mňa je osemročné super, teda aspoň ja som spokojná.. Aj keď je pravda, že s tými tonami fyziky, chémie a podobných vecí by nás tak dlho trápiť nemuseli