Ahoj,
momentálne som v prvom ročníku Technického lýcea, tento odbor prestal baviť a chcel by som prestúpiť na inú školu, ale až na budúci školský rok, problém je že ja už som raz prestúpil zo zdravotných dôvodov a neviem či je to možné prestúpiť znova.
@randal Ozaj? Lebo mi to bude nepríjemné rozprávať sa o tom s riaditeľom tejto školy ktorý má zobral sem Len som bol zvedavý že či je to možné keď som musel prestúpiť zo zdravotných dôvodov na nejakú najbližšiu školu s podobným odborom, ale zistil som že to nie je pre mňa, a že by som nechcel sedieť celý život za Počítačom
@akash normálne najlepšie máš nájsť si takú školu ktorá by ťa bavila, zajdeš tam popýtaš sa či ťa zoberú a máš ale určite sa v pohode dá prestúpiť, nieje to obmedzené na počty
@randal Aha dobre A myslíš že tam mám napísať ešte teraz keby bolo treba robiť nejaké príjmačky či ma tam vôbec zoberú kedže ten odbor je úplne o niečom inom Chcem ísť totiž na veterinu
@akash Ja som to mala tak, že prvý rok som bola na hotelke a potom som prestupovala na gympel a dali mi na výber, že môžem ísť po a) do prvého ročníka alebo po b) dorobiť si rozdielové skúšky a ísť do druhého... ja som išla od prvého ročníka, takže sa iba spísal papier, že riaditeľka povoluje prestup a to už si tá škola riešila s mojou ex školou tie záležistosti.. žiadne príjmačky, nič
@paulieevans Aha Ja som to mal takto s tým prvým prestupom s tým rozdielom že som robil rozdielové skúšky, ale teraz kedže chcem ísť do nového šk. roka, tak ma zaujímalo že či sa mám normálne aj na príjmačky prihlásiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov