No moja byvala spoluziacka prestupila v tretom rocniku z gympla na kadernicku skolu, ale tam isla do druheho..... takze prestup medzi 2 roznymi skolami zakonne mozny urcite je.
Ale ci ta vezmu, a ako sa dohodnes s riaditelkou je uz druha vec.
@sasi2680 - hej, aj za tie dva dni som nevidel absolútne nič pozitívne. Dostal som 20 kíl kníh, všetky som si prezrel a okrem výpočtovej techniky ma NIČ NIČ baviť nebude.
Na obchodnú som pôvodne chcel ísť, ale nejako som spanikáril a šiel na priemyslovku, čo som celé prázdniny ľutoval a nemyslím na nič iné ako na prestup.
Okrem toho aj prostredie tam je neskutočne depresívne, OA mi nevadila ani na dni otv. dverí, chodila tam sestra takže viem aké to tam približne je a tak...
vďaka všetkým, ak to pôjde, určite prestupujem.
Len sa mi rysuje ďalší problém... koho sa na to spýtam? Pôjdem za riaditeľom že chcem odísť z jeho školy? To bude trochu... no neviem no...
jasné, prestúp kým sa dá, keď ti to tam nevyhovuje, lebo, aby si 4 roky prežil v zhrození na akej škole to si tak .. ..povedz o tom aj rodkáčom, nech vedia a dáko to už vyriešiš .. ja som teraz tiež na OA a som rada, že som tu, ind eby som nešla
Mne hlavne vadí, že som na tej škole nebol od začiatku... tieto dva dni, no čo už no, mohol som sa aspoň zoznamovať, teraz to bude trošku ťažšie, ale @mucha007 máš pravdu, veď je to na 4 roky a predsa nebudem tak dlho niekde, kde ma to absolútne nebaví a nezaujíma
Vďaka Ešte dúfam, že budú voľné miesta a že ma vôbec vezmú...
ja som chcela prestupiť s potravinárskej na priemyslovku a nemali voľné miesto, sakra. A predtým tam mali jedno voľné miesto a zbytočne som tam robila aj nejaké skúšky spravila som ale bolo mi to na nič. A tak som to nechála tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
....
tiež rozmýšlam nad prestupom
Ale ci ta vezmu, a ako sa dohodnes s riaditelkou je uz druha vec.
a si tam dva dni a už ti nevyhovuje škola?
Na obchodnú som pôvodne chcel ísť, ale nejako som spanikáril a šiel na priemyslovku, čo som celé prázdniny ľutoval a nemyslím na nič iné ako na prestup.
Okrem toho aj prostredie tam je neskutočne depresívne, OA mi nevadila ani na dni otv. dverí, chodila tam sestra takže viem aké to tam približne je a tak...
vďaka všetkým, ak to pôjde, určite prestupujem.
Len sa mi rysuje ďalší problém... koho sa na to spýtam? Pôjdem za riaditeľom že chcem odísť z jeho školy? To bude trochu... no neviem no...
Vďaka Ešte dúfam, že budú voľné miesta a že ma vôbec vezmú...