Čaute. Dnes dávajú v Amerike finále a konečne odhalia kto je -A. Do teraz mi išla ABC family online ale zrazu to nejde. Nevedeli by ste mi odporučiť nejakú stránku na pozeranie?
Myslím že všetci sú sklamaní z toho ako to skončilo.. Po tomto finálne budú mať minimálne o polovicu menej fanúšikov A aj tak im niektoré veci vôbec nesedia.. Napr. Tobyho mama najprv žila keď bola Ali za Tobym ale podľa finále zomrela ešte keď bol Toby úplné dieťa..
to ako myslia vazne s tym Charlesom? a red coat som velmi nepochopila aky ona ma motiv robit zle liars...a dajak mi uniklo ako sa z chlapca Charlieho stalo dievca Charlotte...
@takeiteasy a co ze to bola spomienka ? to nic nemeni na fakte ze Ali s Tobym boli v tej scenke s jeho mamou uz tinedzeri a Cece tvrdila ze jeho mama sa zabila ked ona mala 12 pritom Cece je od Ali starsia o 4-5 rokov ...takze tym padom musela byt uz v case ked Toby a Ali mali 14-15 ona dospela a Marion sa nemohla zabit ked ona mala 12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
je to napinavé! asi ako posledná časť GG no
som úplne sklamaná... naozaj, čakala som niečo úplne iné a omnoho lepšie... už ten seriál nebudem ani pozerať, 5 rokov strateného času