Dnes uz aj nikde lebo vsade same virusy alebo je vsetko bloknute ja uz normalne rozmyslam ze mi je net na hovno kedze si clovek nemoze nic zadarmo uz ani pozret
@mcvpn vsetko urcite nie a kedze neviem po anglicky a chcem si pozriet film/serial po cesky alebo po slovensky alebo priamo sk-cz film no a vsade je vymazany tak co urobim ? hovno jedine tak
@torpedo08 tak ak potrebujes dabing, tak je to o inom
ale ja som toho videl dost a ak neratam originaly, co som si kupil alebo videl v tv, tak pár tisíc snímkov je niekde na nete
@violinkenneth - máš bod a uznávam a klaniam sa pred tebou. Je tu však jeden háčik - nikde sa neregistrujem a okrem internetu ako takého ani za nič na nete neplatím. Takže asi tak...viem toto je už môj problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
sledujemefilmy.cz
ale ja som toho videl dost a ak neratam originaly, co som si kupil alebo videl v tv, tak pár tisíc snímkov je niekde na nete
» www.blb.sk/...
» www.teevee.sk/...
a viaaac
@torpedo08 Čo napríklad také?
A niektoré mi zase vadia v tom SLOVENSKOM!
Takže tak... ale ak by si mi vedela zohnať link aspoň na tú prvú rozprávku v českom dabingu tak ok.
Ale tak máš