@luc.ka@1 Nevyšlo to žiaľ, aj keď bral by som to hneď, no nemal som šťastie ani teraz. Lebo to stále skúšam. Skúšam šťastie, tak ako niekto stávkuje, tak ja skúšam.
@priekala@5 A teraz babo raď, tiež nemal som šťastie na baby, ani cigánky nechcem. Som absolútne neschopný produkovať kvalitné ovocie a v sociálnej komunikácií ale chcem babu. Odmietam ale čokoľvek so sebou robiť a vyhľadať odborníka lebo ma to tak baví. Aj v súčasnej práci som dosť nespokojný aj o zdravie prídem, ale nemám časť ísť za psychológom. Tu furt dačo, nešťastný som
@6 a zhruba 60x som sa pokúsil si nájsť slušný job a zhruba 160x som sa pokúsil nadviazať kontakt so ženou a vždy neúspešne, ale stále som nepochopil, že pravdepodobne niečo robím zle ja, a nie sú na vine ostatní ľudia a okolnosti
@kobra@6 ja mám dostatočný bordel sám so sebou, aby som sa s tým nejako vysporiadal sám. A psychológ môže byť na mňa prikrátky, to nie je len tak navštíviť psychológa a začnem bývať iný, pôjde to ľahko s babami a budem mimoriadne obľúbený.
@priekala@8 ja som šikanoval niektore konkretne ženy, určoval čo maju robiť, klasifikoval som ich na hospodárske zvieratá. A stále neviem pochopiť, po 160x, čo na mne tie baby vidia zle. Ženu by som nikdy nezbil, som prirodzenie gentleman. Mám dostatočný bordel sám so sebou a v čo väčšej sračke budem, o to viac sa s tým vysporiadám sám. Čo tam nejaký psychológ na mňa zmôže, keď len tak navštívim psychológa a bude na mňa krátky. To by som tam musel chodiť dlhodobo a chcieť pracovať na sebe. A to sa mi nechce. Tak až teraz som prišiel domov a momentálne žeriem bábovku.
@kobra@9 ja si ženu vážim a mladú ženu o to viac, lebo bude budúca mamička a žena aj mladá s kočíkom je pekná a pristane jej to. Samozrejme aj so mnou, keď by sme mohli byť rodina a mohli ísť kočíkovať spolu. Žiaľ, stále to ostáva nesplnený sen.
@priekala@8 kym nebudes mat stastie na naozaj dobreho, vnimaveho, empatickeho a skuseneho a terapeuta/lekara, tak nemozes vediet, ci ti nepomoze. Zial takych je relativne malo, ale treba skusat a hladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov