Keď som ja chodil do školy tak sme sa museli, ale ja som sa prezúval iba dovtedy kým mi nejaký kokot neukradol pravú šlapku (vtedy sme ešte nemali skrinky). No a keď ma o pár dní vedenie dodrbkalo že sa neprezúvam tak som niekomu ukradol takú istú ja, a bolo
Ja som sa začal len nedávno, a mám pocit že patrím k 2 % ľudom na škole čo to robia ale tak mám z toho lepší pocit To čo píše @2 dáva logiku a škoda že som to nenapísal hned do prvého príspevku. Keď je niekomu v škole zima tak jasné že tam nebude pobehovať len tak v šlapkách ...
ta na výške of course sa neprezúvam, a na strednej...jak kedy, kedysi jak som chodila na takú menej civilizovanú školu + celý rok v tých istých botaskách tak som sa prezula len keď ma donútili.
potom na druhej strednej som sa v zime prezúvala vždy a niekedy aj v lete, predsa len pri horúčavách celý deň v tých istých keckách to nie je veľmi voňavé, a nohy ma z nich boleli.
nikdy som sa neprezúvala...ani som nemala prezúvky..ale jeden náš profák si na tom dosť potrpel kks...krásne to spomienky ...keď ma nechcel pustiť na hodinu kým sa neprezujem..alebo ma naháňal po chodbe keď som vyšla zo šatní bez prezutia
mám prezúvky len na doma a skrinku nemám už od druhého ročníka. Teda teraz jednu mám ale nemám zámok,a aj keby som mala, tak sa neprezujem, leboby mi mohla byť zima a často narazím na poschodí na niekoho s kým si zahrám hekísek a to sa v papučách nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nikomu sa nechce... Mám triedu na prízemí,ten bordel tam je fakt krásny...
potom na druhej strednej som sa v zime prezúvala vždy a niekedy aj v lete, predsa len pri horúčavách celý deň v tých istých keckách to nie je veľmi voňavé, a nohy ma z nich boleli.
aaaaach