Kto by chcel opak ved dobre to nerobí hádam nikomu okrem možno pár firiem čo vyrábajú zdravotnícky materiál a ľudí čo sa korupciou nabaľujú na dodávkach tohto materiálu
@semhamforas robí to dobre prírode.. Sú znížené emisie a znečistenie prostredia takže to ma aj trosku Pozitívny efekt ale aj negatívny v tom ze ľudia chodia do prírody viac a zmecistuju prírodu odpadkami... Takže všetko má svoje plusy a aj mínusy
Hlavnou vecou je, že pandémia zabíja ľudí po tisíckach. To mi stačí na to aby som vedel, že to teda prospešné nie je. A keby som mal tú možnosť tak to tu našupu vypnem.
@emzaaak@semhamforas@Staphylococcus Ja by som si tak strašne priala, mať taký čarovný prútik. Mne to ovplyvnilo život a žiaľ možno aj celú budúcnosť neuveriteľným spôsobom
Mne to dost v niektorych veciach psychicky pomohlo a mala som cas sama so sebou a na vyrovnanie sa s istymi vecami v hlave, ale... vsetkeho vela skodi a uz ma to zoziera, najma nemoznost cestovat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akože, všetky pozitíva sú také, že "je to nahovno, ale myslime na týchto päť pekných vecí, aby sme sa cítili trocha menej naprd"
ja teda nvm, ale nepochopím ľudí čo to nevidia. Šak otvorte oči omg