mala som , mala som ho strašne rada, ale fakt iba ako kamaráta a chodiť .. nechodila by som s ním a myslím, že ani on so mnou nie, ale bolo nám dobre, popiť, pofajčiť, užiť si, posmiať sa + veľmi dobre sa mi s ním kecalo, sadli sme si povahovo celkom
@romyyx1 a co ma spolocne bozkavanie a objimanie ci uz s jednym alebo druhym deti si pozru odveci film, trocha sa pomojkaju s opacnym pohlavim a hned tu zakladaju fora o benefitoch a potom do toho este napisu, ze je to laska
@nancy456 nooo, všetko, čo k tomu patrí a všetko čo príde na um človeku pod vplyvom nejakej látky, pekné zážitky mám ... a tie veci by som isto v normálnom stave nerobila
ako áno, mala by som sa hanbiť, ale tak čo už no ...
@romyyx1 mám pododbný prípad len s problémom on ma kedysik tieš miloval ale ja som ho poslala k vode potom to zas skúsil zase som ho poslala teraz ked ho ja milujem on mňa posiela :/ pritom mi na ňom tak záleží ..:/
@nancy456 no to som mala aj ja a to sa skončilo pri tomto chalanovi som zabudla na toho druhého...a teraz tohto čo mám....tak to je také že niekedy vyzerá že by z toho mohlo aj niečo byť..ale niekedy nie..
Určite mám takého priateľa, a dokonca si dovolím tvrdiť, že mám všetko v jednom(milenec, kamarát, priateľ, blázon). Ale on o tom vie. No potom je tu ešte jeden chlapec, ktorého mám viac než rada, ale nemám v pláne prezradiť mu to..
@nancy456 no áno , presne tak a divné to bolo, dosť ... ešte dlho sme sa na tom smiali potom, ale aspoň máme o čom kecať , taktiež máme radi podobnú hudbu a tak ... .. no v pohode týpek, mám ho rada
@romyyx1 viem, jak sa cítiš, aj takého som mala, môjho bývaleho :/ , to strašne ľutujem, lebo som nemohla k nemu nič necítiť, keď sme boli tak dlho spolu ... a potom to zrazu bolo také ako predtým, len s tým rozdielom, že na druhý deň ignore, to bolelo najviac...
tak veľa šťastia s ním no, ak ti do očí povedal, že ťa berie ako kamarátku a jedného dňa ti povie, že si niekoho našiel, bude to hrozné ... nechcem ti zle poradiť ani nič, ale s citmi by som do takého niečoho už nešla, mi to príde jak využívanie z druhej strany ... vlastne nie, že mi to tak príde, ale je to tak ... len ja som to neskoro zistila .. a ak ti nepovedal či k tebe niečo cíti, tak sa ho to opýtaj
@romyyx1 tak tiez som tebe neodpovedal , vidis tam niekde oznacenie prispevku s tvojim menom ? nie ... a podla mna je tato tema dost uboha, takt hlboko klesnut moze len zufalec, ze priatelia s vyhodami, cele zle, najdi si frajera a ne len kamarata, nebud jak whore.
@purpledrug666 kamárati medzi sebou bežne spávajú čiže v pohode to máš dobré dobre že si neotehotnela lebo kamoške sa stalo že sa vyspala s kamošom v nie triezvom stave bum a bol oteckom
@nancy456 noo to je blbé, ale nie, berem, teda brala som tabletky + guma čiže nič také ... už som sa poučila, keď som porobila kktiny s bývalým a 4 mesiace som nemala krámy, ty kks netaké stresy , už nikdy bez oneho! nikdy ..
myy sme mali šetko pripravené dopredu A ešte by som povedala, že viac som vnímala v tom stave, bo my sme nepili
@purpledrug666 to dobre ale veď aj keby si nemala tabletky je to v pohode aj kondóm je dosť veľká ochrana či ja neviem ja som nemala chalana 5 rokov od 13
ja mam, zacali sme tak, ale nedopadlo dobre. jeden sa takmer vzdy zamiluje a druhy to nechape a je zlomene srdce. potom sa urcitu dobu nebudu bavit vobec
Mala som. Celú dobu som si nahovárala, že je to fakt len kamarát na spríjemnenie dlhých chvíľok až po kým som sa do ňho nezamilovala.
A to bola jedna z vecí, ktorá porušovala všetky pravidlá.. Nedokázala som sa s ním stretávať a cítit k nemu viac, bez toho aby o tom vedel. Ked som mu o tom povedala, s tým, že nemožem za týchto okolností s ním fungovať - bud spolu ako pár/ alebo od seba ráno ma čakala krásna smska a od tej doby sme spolu.. a je to čoraz lepšie ....
ak ho máš rada tak neváhaj a povedz mu všetko čo k nemu cítiš. Tráv s ním viac času a uvidíš že on ti aj sám navrhne chodenie. len mu všetko povedz, určite ti to pomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ešte nemám kamaráta.
Iba takého s výhodami a keďže som planéta, necítim k nemu nič. Ako by som mohol niečo cítiť k človeku, ba dokonca ku kamarátovi?
Pche...
(s kým s čím/z koho z čoho)
ale samozrejme, len keď som nikoho vtedy nemala
ale. celkovo. nie je to zlá vec.
16 years old whores, oh god why?
ako áno, mala by som sa hanbiť, ale tak čo už no ...
@romyyx1 viem, jak sa cítiš, aj takého som mala, môjho bývaleho :/ , to strašne ľutujem, lebo som nemohla k nemu nič necítiť, keď sme boli tak dlho spolu ... a potom to zrazu bolo také ako predtým, len s tým rozdielom, že na druhý deň ignore, to bolelo najviac...
tak veľa šťastia s ním no, ak ti do očí povedal, že ťa berie ako kamarátku a jedného dňa ti povie, že si niekoho našiel, bude to hrozné ... nechcem ti zle poradiť ani nič, ale s citmi by som do takého niečoho už nešla, mi to príde jak využívanie z druhej strany ... vlastne nie, že mi to tak príde, ale je to tak ... len ja som to neskoro zistila .. a ak ti nepovedal či k tebe niečo cíti, tak sa ho to opýtaj
myy sme mali šetko pripravené dopredu A ešte by som povedala, že viac som vnímala v tom stave, bo my sme nepili
A to bola jedna z vecí, ktorá porušovala všetky pravidlá.. Nedokázala som sa s ním stretávať a cítit k nemu viac, bez toho aby o tom vedel. Ked som mu o tom povedala, s tým, že nemožem za týchto okolností s ním fungovať - bud spolu ako pár/ alebo od seba ráno ma čakala krásna smska a od tej doby sme spolu.. a je to čoraz lepšie ....