Máte nejaké rady ako pribrať? Nemyslím teraz jesť sladkosti od rána do večera, ale také zdravé priberanie, nejaké zdravé vysokokalorické potraviny nepoznáme? ja som z toho už zúfalá
najúčinejšie je vyvažovanie sacharidov, sú nato celé plány, dokonca keď je človek v nemocnici na akútnej diéte tak sa mu to presne vymeriava a je to asi jedna z mál účinných metód na regulovanie telesnej hmoty. Ale úprimne neriešil by som takéto veci v tvojom veku. Neskôr by si to mohla ľutovať, jedz proste zdravo a o hmotnosť sa nestaraj
@kokinka ja som taka odjakziva, len som to neskor zistila podla taketo baby s chalanskymi zaujmami su lepsi nez tie zzenstile ringle
no zase nemozem povedat,ze ma nebavia aj babske veci, preto som rada, ze som v zenskom tele ale tych uplne typickych prevazujucich zenskych veci sa stitim
chces pribrat ako na vyzor alebo len cisto na vahu? lebo keby chces aby sa ti postava viac-menej nezmenila ale chces pribrat, poviem ze cvic cviky na svaly ak sa chces zvacsit aj opticky tak to ti nejako poradit neviem
Ja tiež potrebujem pribarať, ja by som chcel aj 10 kg aspoň lebo som veľmi chudý ale 10 kg je asi veľa, no dúfam že o pár kíl pojdem vyššie.
Rozhodol som sa cvičiť, kúpil som si doplnky - kreatín a gainer.
Ale je mi jasné že je to len doplnok, na stravu nezabúdam, no kedže si nemôžem vyberať čo budem jesť, môj jedálniček mi nepokryje dennu potrebu bielkovin atd ked aj cvičim .. takže musim to doplňať doplnkami ... hádam priberiem aspoň 3-5 kíl :/
Smotanové jogurty a hlavne večer + ako povedala @lowey ale plnotučného . Vlasne nahrad polotučne výrobky plnotučnými . Syry , mlieko všetko A večeraj ryžu zemiaky vločky musli cerealie proste sacharidy a cestoviny so smotanovou omáčkou su tiez kalorická bomba ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
z cvicenia priberies, ale jedine do svalov, lebo tuk je lahky, ale svaly nie..cize aj tucni ludia mozu vazit malo a vypracovani kludne viac
masné a vyprážané veci mi neprídu ako zdravé priberanie...
take mastne arasidy su tukova bomba
diky birdz -.-
@najivna
nebijes zeny ale bijes muzov? fajn vediet
no na takeho, co by mal 2m a 90kg by som si netrufla, ale uz som sa aj s takym pochytila bohuzial
fajn vediet, zacinam sa bat
tak ja sa rada bijem, pomozem si?
moje boxery na ruku su ako moje deti pomaly
vyzerat ako baba s tym nemam problem, ale inak som chlap v zenskom tele
ja sa veru nezmenim, to by som si musela asi estrogen napichat
jj, aj si ich vytuningujem podla seba
no zase nemozem povedat,ze ma nebavia aj babske veci, preto som rada, ze som v zenskom tele ale tych uplne typickych prevazujucich zenskych veci sa stitim
Rozhodol som sa cvičiť, kúpil som si doplnky - kreatín a gainer.
Ale je mi jasné že je to len doplnok, na stravu nezabúdam, no kedže si nemôžem vyberať čo budem jesť, môj jedálniček mi nepokryje dennu potrebu bielkovin atd ked aj cvičim .. takže musim to doplňať doplnkami ... hádam priberiem aspoň 3-5 kíl :/