10 A4 uplne dopodrobna s tazkou terminologiou, myslim ze niekde 9-24 no...ale je to fakt tazko povedat, zalezi od textu mozno skor mozno neskor...a ja sa hlavne nikdy neucim na 90-100%
stredné školy - samé odborné slová, ktoré ste nikdy nepočuli... štím.
biolu som sa učila naposledy na zš, potom už nie, nebavila ma, proste som prešla s 3 vždy a čáu. nikdy som nevyužila žiadne delenie šutrov na minerály a horniny, nikdy som nevyužila nič o prvokoch, delení buniek atď. NIKDY. ahoj.
asi stodesať rokov....dokým to proste nie je nejaký logický text, resp. niečo čo dáva logiku, tak nie som schopná sa to naučiť...neviem sa učiť naspamäť proste a ani ma to nebaví (ja musím pri učení rozmýšlať a nie sa to len bezhlavo bifliť)
mne takéto veci šli vždy veľmi rýchlo, ale väčšinou to bolo tak že som sa to naučila za 30 min a v hlave sa mi to udržalo sotva 2-3 dni napríklad som sa minulý rok naučila zo dňa na deň 90 strán o slovenskom národnom obrodení, cholerovóm povstaní a veľkej francúzkej revolúcií na dejepisnú olympiádu (umiestnila som sa prvá na okresnom, ale ďalej som odmietla ísť a väčšinu z toho som po týždni zabudla a teraz si pamätám len zopár vecí z toho , ale aj to je pomoc lebo tento rok to preberáme a mám výhodu že si to pamätám čiastočne a mám to spoznámkované už
Aj keď pravdepodobne by som sa to moc neučila, neviem sa učiť.... Dnes som sa snažila dať asi 5 A4 bio a teda nemám pocit že by mi ten mechanizmus kontrakcie kostrového svalu bol jasnejší ako predtým
ak by sa mi chcelo do dvoch hodín, lenže mne sa nikdy nechce a momentálne mám tak pred sebou dejepis ktorý sa musím naučiť a 5 a4 čiže sa do toho musím puistiť už
to by som si raz precitala a potom by som s povzdychnutim sla spat, ze neprejdem test. lebo by som to odkladala cely cas az do vecera, kym by som sa na to pozrela. urcite by som nedokazala tomu venovat viac nez minimum, takto na poslednu chvilu, tak to chodi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
podľa toho, o akú látku by sa jednalo a nakoľko by bola pre mňa zaujímavá..
biolu som sa učila naposledy na zš, potom už nie, nebavila ma, proste som prešla s 3 vždy a čáu. nikdy som nevyužila žiadne delenie šutrov na minerály a horniny, nikdy som nevyužila nič o prvokoch, delení buniek atď. NIKDY. ahoj.
IQ? nič moc, ale IQ nezáleží od schopnosti si zapamätať veci, ale od schopnosti logicky vyriešiť situáciu, problém
(ako hľadám, tak hľadám, žiaden dvojzmysel som nenašla, ak narážaš na to
A5 za menej, než som hlasovala
V priebehu dňa by som to zvládol (samozrejme by som sa neučil nonstop)