Som dosť chudá (mám 43kg a 17rokov),mám problémy zo štítnou žľazou preto sa mi nedarí pribrať. Môj priateľ mi kúpil Gain Bolic 6000, ževraj by som s toho mala pribrať, ale neviem či je správne začať to začať brať. Čo myslíte vy? je to dobrý nápad?
kasli na to, pokial nemas vdaka nizkej vahe zdravotne problemy. ver mi, vekom priberie kazdy. radsej ries tu stitnu zlazu, lebo to je nebezpecnejsie ako nizka vaha
Vpohode možeš brať aj moj brat má problémy s nizkou váhou a niečo podobné bere. Lenže musíš aj zaroveň cvičiť a posilovať aby ti to išlo do svalov a nie na bruško
Jo ten produkt ktoreho nazov si dala je proteinovo-sacharidovy gainer a v preklade to znamena ze to su v podstate same jednoduchsie a zlozitejsie cukry + kusok bielkovin. Jest sa to moze na kila ale nieje to nahrada stravy ale doplnok.
@19mato19 Ja som nikdy nepovedal že keď to bude brať a cvičiť že bude ako Coleman ale iba to aby sa jej to presmerovalo do svalstva a zahustilo ho, tým stúpne aj váha a nehrozí ukladanie do tukových tkanív.
neviem ale nesuhlasim moc s nazorom ze doktor ti pomoze aj ked mozno ano ale ja moji znami a aj moja rodina mame take skusenosti z vacsinou doktorov ze su to obtycajny kkti jebnuty co ludi akurat tak do hrobu dostanu
ja mám 20 rokov, 166 cm a takisto 43kg. Podľa doktorov som v poriadku, nič mi nechýba, len mám rýchly metabolizmus. Taptaradiraptap a žijem si spokojne. A papám ozaj veľmi veľmi veľa
43 kg na 163 cm nie je az tak malo, mozno nemas ziadne svaly, preto malo vazis...poznam tucnych ludi co vazia 55kg na priemernu vysku a chudych co maju az 60kg a viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vysku mas aku?
s tym dr. to bolo tak myslene, ze ci by ti odporucil ten onen uzivat.
ale nedavaj si to miesto pravidelnej stravy.. Proste to ber este okrem toho.
1.travi sa to zhruba pol hodiny
2. nelej to do seba za pevnym jedlom alebo na natravene jedlo (2-3h sa travi klasicka tuha strava)