Na 4 rocny? Nemal by byt s tymto problem Miestami ako som tak pozeral na niektorych nasich 4 rocakov tak priemer 3 musela byt poziadavka...
(Hlody tipu, ze z KE vidno vdaka zakriveniu Zeme pod 45 stupnovym uhlom, lebo jemu tak vyslo. Pripadne bola zle zadana konstanta a im neprislo divne, ze sa predlzi 5 metrova tyc o 125 km pri zvyseni teploty o stupen... , Neschopnost koncom 1 rocniak zratat prvych 5 prvocisel...)
ono sa počítajú body za priemer, monitor, prijímačky a ešte aj diplomy a čojaviem čo... a berú podľa bodov...
ja som išla s priemerom 1,3 a mala som stresy, že ma nezoberú... ale keď som videla tie indivíduá, ktoré sa tam dostali tiež - mám pocit, že berú pomaly všetkých
Teraz nevim ci v gympel je alebo neni makcen, kazdopadne podla toho aky sa tam hlasia a ake maju priemeri oni. U nas zobrali kazdeho kto sa hlasil aj spoluziaka ktory mal priemer cez 3 a z matiky 4 napr. Ale to len koli tomu ze nas bolo 13 v triede cize malo ziakov mali
Ja som mal na gympel podmienku,že nad 2,5 nesmiem mať priemer.
potom podľa priemeru sa dávali body
podla monitora a podľa prijimačok ak z monitora nebolo 90% a 90%
Tak to ťa, že vážne nezoberú . Iba by si sa trápila. A kašli na gympel, absolútne ti to je na nič v živote. Iba ak by si chcela ísť po škole na dáku VŠ - sociálnu prácu, alebo právo a podobné humanitné pajčovinové odbory. Inak si vyber nejakú priemyslovku, alebo normálne remeslo. Budeš mať pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ak by bolo na mne tak by som ťa nevzala. potom to tak na tom našom aj vyzerá keď tam kadejakú zberbu púšťajú
(Hlody tipu, ze z KE vidno vdaka zakriveniu Zeme pod 45 stupnovym uhlom, lebo jemu tak vyslo. Pripadne bola zle zadana konstanta a im neprislo divne, ze sa predlzi 5 metrova tyc o 125 km pri zvyseni teploty o stupen... , Neschopnost koncom 1 rocniak zratat prvych 5 prvocisel...)
ja som išla s priemerom 1,3 a mala som stresy, že ma nezoberú... ale keď som videla tie indivíduá, ktoré sa tam dostali tiež - mám pocit, že berú pomaly všetkých
potom podľa priemeru sa dávali body
podla monitora a podľa prijimačok ak z monitora nebolo 90% a 90%