od nového šk. roka budem študovať na gymnáziu a potom by som chcela ísť na univerzitu do Prešova (na psychologiu) ale berú len 30 ľudí a tam som čítala že sa berie aj priemer.. a teraz že berie sa aj z polroka alebo len z konca roka?? a zo všetkých predme
nematurovala som z matiky ... maturovala som z nosky, psycho, sj, aj ... a berie sa z konca roka (prvych troch)+ maturitne... mna zobrali , ale nesla som
psychológia? s tým sa moc neuplatníš, ale na druhú stranu, treba aj niekoho, kto bude vyprážať hranolky v mcdonalde... (ale ešte tu máme sociológov, politológov, a filozofov)
tie školy neberú priemer ale bodové hodnotenie, čím menej bodov, tým lepšie... zrátajú nejak všetky známky (koncoročné a maturitné) a vynásobia koeficientom pre danú školu, záleží dosť aj od toho na akej si škole
@kofolavsrdci a kam chodis na gympel? na nasom to bolo uplone primitivne mozem povedat... skoro som sa to neucila... a v pohode som zmaturovala na 1... alebo ak chces ist do KE na psycho, boli strasne lahke primacky
@kofolavsrdci aj ja som tam maturovala,,, my sme mali ale psychologicku co je teraz na materskej s barusovou neviem ako budete mat ona je trosku viac plna energie tak ktovie xD
som si myslela , ze tam ked si povedala, ze budes mat psycho o rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no tak berie sa koncorocne, na niektore aj polrocne /spoluziacky potrebuju do Viedne/, ale hovorim ti, o presovsku univerzitu nestresuj
k veci ti neporadím...
som si myslela , ze tam ked si povedala, ze budes mat psycho o rok