Zdravím. Riešim dilemu na ktorú strednú školu mám ísť. Som deviatak. Aký je medzi týmito školami rozdiel? Z ktorej je väčšia pravdepodogbnosť že sa dostanem na výšku? Ktorá je ľahšia? Konkrétne by som chcel vedieť o SPŠE Košice a o SOŠ Ostrovského. Mám zá
Lahsie sa dostanes na vysku z priemyslovky. Lahsia je odborna, ktora je hlavne o praxi a minimalnych vedomostiach, ktore su bohuzial gro vysokoskolskeho studia na slovensku.
na priemyslovke mas vacsinu casu len prax a ucis sa prakticky za robotnika, na odbornej mas praxe menej a mas aj technicke predmety
ja chodim na strednu odbornu skolu elektrotechnicku, prax mam 3 hodiny v tyzdni (cize vobec nie vela), mame matiku a fyziku kt. vacsinu ludi z nasej triedy nezvlada.. cize 2 si to asi poplietol
no, tym padom ze chodim na priemyslovku a ucnovky su vraj skoly co maju viac praxe a menej teoretickych a inteligencne narocnych veci, tak vobec netusim co su odborne skoly. jedine ze by ucnovky a odborne skoly boli synonyma. co je celkom mozne vlastne.
cize ok, chod radsej na priemyslovku ked chces ist na vysku
Brat rozmyšlal priemyslovka / gymnázium... Ako sme tak počúvali gymnazistov čo sú teraz po výškach technických,tak sme zistili,že z priemysloviek sa majú lepšie na výške,lebo už čo to vedia z danej tematiky...
@9 ano odborna skola a ucnovka je jedno a to iste.
@maros1997 to netvrdim, na vysku sa dostanes z hociakej skoly, ked na to mas, ale vseobecne sa hlavne technicke skoly lepsie na teba pozeraju, ked mas priemyslovku, ako ucnovku.
chodím na odbornú a v poslednom ročníku máme o jeden deň menej praxe ako školy takže v škole musíme makať... na praxi sa naučíš veľa o danom odbore + v škole máme teraz 4 odborné predmety takže o učenie núdzu nemáme
to sú len názvy škôl, teraz to už je pomiešané, priemyslovka, odborná...učilište, najlepšie ak sa opýtaš niekoho kto tam chodí alebo inak si zistíš.. chceš študovať "IT" na ľahkej škole, ktorá ti zabezpečí úspešné príjmačky na VŠ.. hmm takže dajme tomu, že SŠ výjdeš ako ináč, na VŠ sa dostaneš tiež lebo to nieje problém a ináč za ďalšie najskôr budeš dutý ak sa nebudeš učiť sám... však zistíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
na priemyslovke mas vacsinu casu len prax a ucis sa prakticky za robotnika, na odbornej mas praxe menej a mas aj technicke predmety
ja chodim na strednu odbornu skolu elektrotechnicku, prax mam 3 hodiny v tyzdni (cize vobec nie vela), mame matiku a fyziku kt. vacsinu ludi z nasej triedy nezvlada.. cize 2 si to asi poplietol
@2 moja chyba, ospravedlnujem sa
cize ok, chod radsej na priemyslovku ked chces ist na vysku
Brat rozmyšlal priemyslovka / gymnázium... Ako sme tak počúvali gymnazistov čo sú teraz po výškach technických,tak sme zistili,že z priemysloviek sa majú lepšie na výške,lebo už čo to vedia z danej tematiky...
@maros1997 to netvrdim, na vysku sa dostanes z hociakej skoly, ked na to mas, ale vseobecne sa hlavne technicke skoly lepsie na teba pozeraju, ked mas priemyslovku, ako ucnovku.
soš podla toho aké praxe maju podla toho aky odbor naprilad zameram na pc maju malo prkse
prax je dobra naPRIESLOVKE neni na praxi sa nauciš viac ako vsetky predmety