Toto mi vypisuje ked otvorím dokumenty, obrázky, nejaký priečinok. A následne vypíše, že sa prieskumník reštartuje. Je to dost otrava, dokumenty iba vyhladavam, lebo ked zacnem rolovat v nejakom priecinku hned sa vsetko zasekne vykocia hentie zazracne ta
lebo ja inac nemam ziadne problemy ze by sa nieco ine zasekavalo..je to celkom novy ntb...len hlavne neviem, ci to mam ist dat niekam opravit alebo sa to da len tak rychlo vyriesit....
neviem no..tak asi zase pojdem chlapcov zo servisu potesit nech sa na mne zase zasmeju
no podľa mňa pri najhoršom budeš musieť nejakého kamaráta/kamarátku poprosiť, nech ti preinštaluje win... do servisu zbytočne preplatíš, lebo to nie je hardverova chyba...
@mrlamala pravdepodobne je to vírus alebo nejaký program čo buď stále beží, alebo do prieskumníka nainštaloval nejakú novú funkciu, a je zle napísaný, takže z neho padá... ako úplnému laikovi ti neviem poradiť nič okrem "preinštaluj si systém", prípadne "odinštaluj si z neho všetky programy ktoré tam máš, nepoužívaš, a nevieš na čo sú".
lepšia rada by ale bola zájsť s tým za niekým kto sa v tom trochu vyzná (nie do servisu, to je zbytočné), povedať mu toto čo som ti povedal (alebo ideálne by bolo zájsť za niekým komu to nebudeš musieť povedať ale bude aj sám vedieť že je to asi týmto), a poprosiť ho aby to dal dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neviem no..tak asi zase pojdem chlapcov zo servisu potesit nech sa na mne zase zasmeju
lepšia rada by ale bola zájsť s tým za niekým kto sa v tom trochu vyzná (nie do servisu, to je zbytočné), povedať mu toto čo som ti povedal (alebo ideálne by bolo zájsť za niekým komu to nebudeš musieť povedať ale bude aj sám vedieť že je to asi týmto), a poprosiť ho aby to dal dokopy.