Dnes ma chytili mestskí (mam 16 co je zle) s cigaretou (ale ja som ju nefajčila,nebola moja, škoda vysvetľovať, bola kamarátova, on si nieco vyberal z tašky, ale nepočúvali) on hned odišiel...nechcem mat problémy,pokutu som zaplatila.musi to vediet rodič?
@kevin no ja som vlastne dostala za znečisťovanie verejných priestorov alebo take nieco /kvoli popolu wut nechapem/ takze rodičia sa nemajú ako dozvedieť ze som "fajčila"?
@matdej314 Myslím to smrteľne vážne, vážnejšie sa už ani nedá.
Keď človek nepoužije smajlíka, hneď je to celé v piči.... Nie nemajú sa to ako dozvedieť. Jedine, že by bol tvoj tatko mestský policajt alebo tam mal známych čo spoznali teba na tej ulici.
Aj tak mi je divné, že ti dali pokutu, hodila si ten špak na zem ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
b) aka pokuta? nechcem sirit dezinformacie, ale pokial viem za toto pokutu dostat nemozes, jedine, ze si fajcila na zastavke/niekde inde kde je zakaz
Keď človek nepoužije smajlíka, hneď je to celé v piči.... Nie nemajú sa to ako dozvedieť. Jedine, že by bol tvoj tatko mestský policajt alebo tam mal známych čo spoznali teba na tej ulici.
Aj tak mi je divné, že ti dali pokutu, hodila si ten špak na zem ?