Vyplnila som si prihlášku na VŠ na Fakultu humanitných a prírodných vied, odbor biológia- slovenský jazyk a literatúra (chcem byť učiteľka). V knihe ,,Kam na VŠ" bol ten odbor napísaný takto. Ibaže na nete je napísané: ,, učiteľstvo biológie a slovenského
@nikol545 ja neviem,ale,prihlaska nie je sranda vec.mozno si skus zatelefonovat na skolu,ako to tam maju uvedene/pripadne si pozri stranky (skoly).lebo ak domrvis prihlasku v niecom (co i len malej prkotine),mozes stratit (sancu na prijatie).
určite to pochopia, ale ak chceš mať pokoj na duši, tak kontaktuj študijné ale pochybujem že by vyradili tvoju prihlášku z prijímacieho konanie kvôli takejto blbosti...
To sa aj bez neučiteľstva dá študovať nejaká kombinácia? Ja mám napr "učiteľstvo akademických predmetov AJaL a NV v kombinácií" Kontaktuj študijné... ale nie mailom, šanca minimálna
@katkaz a ináč, písala si aj polročné vysvedčenie zo 4 ročníka? lebo na tej škole písali, že tí čo maturujú v roku 2012/2013, tak píšu len 1-3 ročník a moja učiteľka ma presviedčala, že to nie je možné, že tam musím mať aj 4 ročník...
@nikol545 na prihláške tej klasickej nie elektronickej stojí hneď nad časťou kde píšeš známky, že sa píšu známky 1 ,2 ,3 ročník koniec. Určite nie polročné!!! ja neviem odkiaľ to všetci majú stým polrokom...(v minulosti sa písal polrok ale teraz to proste nevyžadujú aspoň čo VŠ kde sa hlásim ja).. žiadna škola si nepýta polrok a ak si pýta má to vyznačené na stránke, že vyžaduje polročné vysvedčenie.. väčšinou to chcú české školy , čo ja viem a som informovaná.... veď logicky keď sa na to pozrieš tak ani kolónku na polrok štvrteho ročníka v prihláške nemáš, ja som nevypisovala polrok lebo za prvé som nemala kde a za druhé na stránke mojej VŠ kde sa hlásim chcú len koncoročné a to koncoročné zo štvrtáku budem musieť doložiť do 10 júna
ja som do prihlasky urcite pisala ucitelstvo blabla.. kedze na studijnom su velmi mile tety, urcite ti s usmevom poradia ako dalej.. drzim palce ale urcite by som tam zavolala, popripade isla osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Napísala som email na študijné a odpísali mi, že to nebude problém a budú vedieť, že chcem učiteľský program...