Ahojte, chcela by som sa spytat ako prebiehaju prijimacky na VSMU na herectvo. Uz som si precitala par dikusii aj info na stranke VS, ale chcela som sa popytat hlavne ludi ktori uz na prijimackach boli. Ako to cele konkretne prebieha, co po nas budu chcie
No v prvom rade by som sa veľmi dobre zamyslel, či fakt ti stojí za to študovať herectvo, aké máš po škole uplatnenie a pod. Ja osobne by som si umeleckú školu už druhýkrát nevybral
Dakujem, hamburger by sa uz nejako zvladol, skor rozmyslam ci je to dobra volba, kedze herectvo bol vzdy moj najvacsi konicek a chcela som si ist za tym co ma bavi lenze na druhej strane neviem si predstavit zivot po skole. Urcite si dam prihlasky aj na ine skoly len neviem co a ako s tymto. Mam v tom celkom zmatok.
@ tomo01 Ved prave, neviem ako sa po skole uplatnim? Ty by si si preco nezvolil umelecku skolu?
No presne aj ja chcem isť na herectvo... a počula som aj to, že niekomu dali zahrať metlu, tabuľu, špongiu, kriedu a také... veľmi sa tam chcem dostať a aj mám talent, lenže problém je v tom, že či treba vedieť hrať na nejakom nástroji... učím sa hrať na gitare...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a zvoľ si buď viac fakúlt herectva v SR/ČR alebo nejakú poistku.........
@ tomo01 Ved prave, neviem ako sa po skole uplatnim? Ty by si si preco nezvolil umelecku skolu?