Som jediná ktorá sa bojí že zajtra nespraví prijímačky?Košice gymnázium šrobárová niekto?Z matiky do kopy neviem nič,som z toho hlúpa jak poleno.A navyše idem do anglickej triedy.Už vidím tie extra múdre deti a ja budem mať zo všetkého max 20bodov
@narazuvzdornaa A nevieš náhodou či sú tam ťažké prijímačky?Ja sa tam chcem silou mocou dostať Ked ma neprijmú dám aj odvolanie je mi to jedno,ale bojím sa aj preto lebo je tam väčší počet prihlásených
@deficit Ano to viem ale,neviem či som dostatočne múdra aby som tam mohla chodiť aj ked na základke mám čisté 1 je mi to nanič pretože na mojej škole dostaneš aj za to jedničku že si prišla do školy
Keď som sa na strednú dostala ja, čo som nevedela poriadne ani veľkú násobilku, tak prosím ťa nestresuj.
A inak, "dostatočne múdra na to, aby som tam mohla chodiť... mám čisté 1" mala som spolužiačky, čo mali 4rky a dostali sa na šrobárku
Školy už nejsú to, čo bývali.
aaaach presne dnes mi prišla spomienka na FB že som takto pred 6 rokmi robila prijímačky to je nostalgia
a veľa šťastia, neboj sa dostaneš sa všade kde chceš aj šrobárka v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
btw. tie extra múdre deti nebudú robiť prijímačky, I guess
šrobarka ani poštová už nie sú tie symboly elity ako to bolo za našich rodičov
A inak, "dostatočne múdra na to, aby som tam mohla chodiť... mám čisté 1" mala som spolužiačky, čo mali 4rky a dostali sa na šrobárku
Školy už nejsú to, čo bývali.
a veľa šťastia, neboj sa dostaneš sa všade kde chceš aj šrobárka v pohode