Ahojte, potreboval by som jednu radu, mám 16 rokov a chodím si privyrábať pískaním futbalu, je to také nepravidelné, približné každý druhý víkend, je to cca 5€ na víkend, lenže to robím na príkaznú zmluvu, a na nete som niečo čítal, že tí, čo robia na prí
a odvádzaš z toho daň? chceš, aby ti tú daň vrátili?
alebo si zarobil tak veľa za celý rok, že si prekročil ten limit, a musia ti to dodatočne zdaniť (i keď nie som istá, či reálne takáto možnosť môže nastať)?
prípadne robíš na viacerých miestach?
lebo ak máš suma sumárum príjem cca 10€ za mesiac, tak môžeš pokojne spávať, aj keď to daňové nepodáš...
neoberáš štát o prachy... a keby aj rovno tých 10€ si mal odviesť... stále si len malá ryba
tety na daňovom sú rady, že vedia, ktorý papier majú dať na akú kopu... prípadne ti položia úplne nezmyselnú otázku, aby to akože vyzeralo, že oni vedia o čom, a ty nevieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a odvádzaš z toho daň? chceš, aby ti tú daň vrátili?
alebo si zarobil tak veľa za celý rok, že si prekročil ten limit, a musia ti to dodatočne zdaniť (i keď nie som istá, či reálne takáto možnosť môže nastať)?
prípadne robíš na viacerých miestach?
lebo ak máš suma sumárum príjem cca 10€ za mesiac, tak môžeš pokojne spávať, aj keď to daňové nepodáš...
neoberáš štát o prachy... a keby aj rovno tých 10€ si mal odviesť... stále si len malá ryba
tety na daňovom sú rady, že vedia, ktorý papier majú dať na akú kopu... prípadne ti položia úplne nezmyselnú otázku, aby to akože vyzeralo, že oni vedia o čom, a ty nevieš...