V 6 kq vodneho roztoku cukru na krmenie vciel su 3kq cukru. aky je hmotnostny zlomok cukru v roztoku......prosiim napiste mi vypocet a odpoved..please..
No dobre. Normálne delíš 3:6 - čiže hmotnosť látky /tu je to cukor/ deleno hmotnosť celého roztoku. Čiže ak mi dobre slúži pamäť, tak 0,5 je výsledok. Je tak?
aj ja by som sa pustila do toho slohu...ale musim napisat v angline zoznam 100 povolani a napln ich prace....ale nie je to zly napad nechat si na fore pocitat chemiu....ked tak premislam, zajtra mam matiku a pat prikladov...kto pomoze?....
@20 matiku? ide o variacie: kolko dohromady 1cifernych, 2, 3, 4, 5, 6 az 7 cifernych cisel sa da vyskladat z cisel 1 2 3 4.....ale aby sme si rozumeli....vysledok ma potesi...ale bude iba pre kontriolu.....cestne skautske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No dobre. Normálne delíš 3:6 - čiže hmotnosť látky /tu je to cukor/ deleno hmotnosť celého roztoku. Čiže ak mi dobre slúži pamäť, tak 0,5 je výsledok. Je tak?
m = 6
m (A) = 3
w(A) = m(A)/ m
w(A) = 3/6
w(A) = 0,5
ma byt w = m(c)/m(r)
Najlepšie v angličtine
A ešte máme na zajtra znázorniť nejaké body v priestore, nechce sa to niekomu narysovať? Lol
w = 3kg/6kg
w = 0,5 alebo 1/2 alebo 50 % alebo jak ces :d