Prestúpila som na novú školu a tým pádom sa okolo mňa začali vyskytovať iní ľudia. Neodsúdili ma, nie som na okraji spoločnosti, práveže sú až príliš priateľskí. Čo je však čudné, strašne často, skoro denne sa mi začalo stávať, že ma chcú držať za ruku ako 6-ročné deti, resp. zaľúbený párik, držať v objatí a podobne. Podotýkam – obe pohlavia. Vlastne to tu robí skoro každý a vyzerá to tu ako najnormálnejšia vec vôbec. Je to v živote moja štvrtá škola, vystriedala som asi milión krúžkov a partií, ale toto sa mi ešte nestalo NIKDE.
Preto mám otázku – je to podľa vás normálne? Robiť tieto veci s kamarátmi akoby nič? Je to naozaj čudné, či len ja nie som v poriadku?
Mne je to desne nepríjemné a vyzerám, akoby som sa od nich odstrkovala, ale proste ne
Ps. Toto je reálna otázka, žiaden trolling
su taki ludia ale podla mna to neni uplne normalne tiez to neznasam mna sa nemoze nikto chytat skoro
ohrad sa
pravdepodobne sa urazia ale bude to stat za to. casom si zvyknu ze ta nemaju chytat
ale ked tak nad tym rozmyslam, na mna by to posobilo ako z nejakeho zleho hororoveho filmu, kde su vsetci strasne stastni, vsetci sa uplne tesia, usmievaju, chytaju ta a objimaju a potom sa z nich vykluju mimozemstania, ktori ta nakazia a stratis vlastnu volu. alebo ako nejaka sekta. zvlastne
no ako znie to divne ... neviem ako by som reagoval ja, nie som zvyknutý na častý fyzický kontakt, akože keby som mal nejakým bližších priateľov (ale len ženy) tak by mi nevadilo keby sa ma aj viac dotýkali, u chlapov by mi to bolo nepríjemné tam by som zniesol asi len nejakú ruku na ramene atď ...
stačí podľa mňa keď sa trochu odtiahneš pri takom správaní, až to urobíš viac krát ľudia si všimnú že ti to je nepríjemné a prestanú, ak neprestanú zvolil by som kratky rozhovor o tom že sa necítiš priliš dobre keď to robia, nie je na tom nič divné že vyjadriš svoje pocity
Je to milé podľa mňa, ale tiež nemám rád tieto obchytkávačky od hocikoho. Ale ak niekto úprimne niekoho milo chytí a dá mu najavo, že ho má rád, je to veľmi pekné, ľudské.
Ja som raz niekoho odmietol na strednej objať a už z toho bol celebrity gossip a bol som tázaný, či mám fundementálnu antipatiu voči ľuďom alebo také dačo. Go figure
@annyejnji ak to nie je trolling, tak ma to vazne dostalo Neviem asi ta maju radi ako take male zvieratko a chcu si ta hičkať a chranit a co ja viem co...mozno syndrom NOVE MäSO..kto vie...alebo je to proste iny kraj, iny mrav, ina skola, iny ludia...bud rada kym si ta ztiskaju, stale lepsie akoby ta mali šikanovat
do frasa ľudia ja viem v mojej triede seriózne o jednej veriacej holke (okrem mňa)... žiadna sekta sa nekoná
a ako som Bebudi napísala do súkromných správ - nebudem tu zverejňovať meno školy, aby som nepoškodila jej povesť pre moju triedu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Preto mám otázku – je to podľa vás normálne? Robiť tieto veci s kamarátmi akoby nič? Je to naozaj čudné, či len ja nie som v poriadku?
Mne je to desne nepríjemné a vyzerám, akoby som sa od nich odstrkovala, ale proste ne
Ps. Toto je reálna otázka, žiaden trolling
ohrad sa
pravdepodobne sa urazia ale bude to stat za to. casom si zvyknu ze ta nemaju chytat
stačí podľa mňa keď sa trochu odtiahneš pri takom správaní, až to urobíš viac krát ľudia si všimnú že ti to je nepríjemné a prestanú, ak neprestanú zvolil by som kratky rozhovor o tom že sa necítiš priliš dobre keď to robia, nie je na tom nič divné že vyjadriš svoje pocity
ale za ruky sa nedrzime
a ako som Bebudi napísala do súkromných správ - nebudem tu zverejňovať meno školy, aby som nepoškodila jej povesť pre moju triedu
náhodou je to zlaté