Ahojte, mám menší problém mobil Sony Xperia U mám už cez jeden rok na začiatku som mala problém ho pripojiť k Pc ale potom som našla spôsob a to išla som do Ovládacieho panelu/Správcu zariadení vždy som odinštalovala ovládač Sony Xperia U a potom mobil pr
choj do ovladacieho panela a tam do zariadenia a tlaciarne...a tam to dáko poštukaj a skúšaj....aj ja som mala taký problém a tam som to spravila...len neviem ako
@iwuskabb ved tam presne to hladam aj pred rokom ked som ho dostala som to tam nejak nasla no ale teraz som to spravila odznova a vzdy mi nejaky MTP USB Device zlyha aj ked ho dam odinstalovat a oznovu nainstalovak vzdy zlyha :/
@simuulka112 musíš ho najprv vymazať z pamate počítača to zariadenie...aj po odinštalovaní to tam ešte je...teraz to neviem ani nájsť lebo mám windows 8 a pretým som mala wista....
@simuulka112 lenže inštalácia potom odznova toho softvéru je vždy neúspešná a keď dám vyriešiť problém tak stále píše o tých zvyškoch čo spomínaš pritom ich odstránim z pamäte pc som z toho idiot :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.imagebam.com/image/ec5988307...
» www.imagebam.com/image/ec5988307...