nechodim na slnko tak casto, resp. v takom case, aby som sa este musela srat s tymito pripravkami ...iba ked fakt vynimocne idem dakam na cely den, tak si dajaky Garnier dam rano na seba a potom okolo obeda (30-tku tiez myslim)
20-30tky nivei, môže byť. ale zase mne sa väčšinou dostane 1-2 ročný krém, takže faktor už je značne nižší a dakedy sa spečiem, dakedy ne, podľa toho ako veľmi lenivá som.
a je mi strašne smiešno z ľudí, čo sa niekde pri mori nastriekajú olejčekom s faktorom 2-6 a tešia sa jak sa fajne natreli.
btw ľudia, tie 50ky vám neprepustia ani vitamín D, tiež som bledšia než papier a 25ka stačí aj s mojou alergiou na slnko (možno 30 max. ak nemáte nejakú chorobu alebo zranenia čo nemôžu na slnko, potom je 50ka a vyššie rozumne riešenie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mne sa overila jedinne 15 a viac
od Biodermy 50tka je fajnová
a je mi strašne smiešno z ľudí, čo sa niekde pri mori nastriekajú olejčekom s faktorom 2-6 a tešia sa jak sa fajne natreli.
btw ľudia, tie 50ky vám neprepustia ani vitamín D, tiež som bledšia než papier a 25ka stačí aj s mojou alergiou na slnko (možno 30 max. ak nemáte nejakú chorobu alebo zranenia čo nemôžu na slnko, potom je 50ka a vyššie rozumne riešenie)
Ale vlastne to je vaša vec
ja používam 6tku