Ja som si porobila testy z ruštiny, mala som toho málo ale prešla by som a zo sloviny asi ani nerobim... Len dúfam že daju normálne témy na slohovku zo sloviny, aj z cudzieho jazyka dufam že daju nejaku dobru temu, čo sa bude dať obkecať.
Ja už viem 17 gramatickych tem zo sloviny, salalala, chcem vediet vsetkych 30 a periodizaciu z litiky a ja cudzi jazyk si pozriem ako sa pisu slohy, teda princip a nejake frazy a naucim sa základnu gramatiku a casy a skuknem vlogerov na youtube
Spravila so. Asi 20 prikladov z mat a aj to som hrda na to, ze som sa k niecomu dokopala. Okrem toho zatial nic, na slovecinu kaslem uplne, ved to sa neda nenapisat.
anglinu viem, ale tak kukla som si gramatiku, kde som často robila chyby, urobila som si par testikov..+ som si pozrela jak písať tie esseje všelijake a informal/formal letters
a slovinu som si kukla tiež trochu gramatiku a robim testy, ale tak vždy mám viac jak 70% takže pohoda jahoda..
a na sloh sa neviem jak mám pripraviť,to sa neda niečo rychlo zosmoklim na mieste, ak mi ,dufam, sadne tema dam tam nejake obrazne pomenovania a bude.
testy z nemčiny, ktoré nevychádzajú ani na 33% celé zle, ale ešte mám týždeň na nejaké zlepšenie z gramatiky, rozšírenie slovnej zásoby a tak... pozriem si nejaké nemecké slohy, filmy a neviem čo ešte...
a slovina... asi si prelistujem zošity a porobím pár testov, ak stihnem
na písomnú som sa pripravoval tak, že som si pozrel čo majú obsahovať slohy, to bolo vsetko, anglinu už nedobehnete za tak krátku chvílu a slovina gramatika je skor zamerana na citanie s porozumenim na to sa naucit neda kazdopadne z tej angliny pochybujem ze vam daju tak narocny test ako bol trebars minuly rok, mam na mysli uroven B2 lebo to bol vazne masaker
@neith74 je to otrava, ale radim ti, nauc sa teraz gramatiku, nech mas od nej pokoj a potom sa budes venovat len litike a ja idem sa dnes doucit tych zvysnych 13 tem ak stihnem a mám pokoj, môžem ist zajtra na anglinu však len si predstav, ze potom budeš mať volno jeej
@coleshepter My to máme pomiešané -.- V niektorých témach sú otázky aj gramatické, literatúra aj sloh. a ináč väčšinou bola všetko literatúra A máme len nejakých 13 tém zatiaľ. Dúfam, že to stihneme do ústnych..
@coleshepter No akože na to sa nesťažujem, lebo každej téme sa venujeme aspoň dva dni a potom z toho ešte aj píšeme na malé známky písomky... Akurát, že ja som prvých 5 nejak zameškal, tie budem musieť dobehnúť a ostatné som si viac-menej pamätal, takže som sa to veľmi neučil.. Budem v tom mať chaos, z vlastnej lenivosti..
Aj testy staré sme robili v škole Asi 4, neviem ktoré, ale pôjdem popozerať, či nájdem nejaké čo sme ešte nerobili a spravím ich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skôr so slohom budem mať problém, mám nulovú krativitu a neviem sa vyjadrovať, ale to sa nemám ako "naučiť" čiže...jebať
a slovinu som si kukla tiež trochu gramatiku a robim testy, ale tak vždy mám viac jak 70% takže pohoda jahoda..
a na sloh sa neviem jak mám pripraviť,to sa neda niečo rychlo zosmoklim na mieste, ak mi ,dufam, sadne tema dam tam nejake obrazne pomenovania a bude.
a slovina... asi si prelistujem zošity a porobím pár testov, ak stihnem
Každopádne si rob staré testy, to je najlepsia priprava
Aj testy staré sme robili v škole Asi 4, neviem ktoré, ale pôjdem popozerať, či nájdem nejaké čo sme ešte nerobili a spravím ich..