Ja som mal myslim 1, 2, 3, 5 (to som si nie isty) a 6, ine ziadne a neviem ani, ci som nejake ine cital pozicane.
Myslim, ze potom zacali robit uz tak tematicky zamerane vydania, ktore ma casto nijak nezaujali, viac sa mi to pacilo, ked to bolo take roznorode. Ale zas vdaka tej roznorodosti mam teraz dost problem si spomenut, v ktorej bolo čo
Napr. si pamatam, ze v jednej bol nejaky clanok o roznych vjazdoch a vyjazdoch na dialnicu a z nej, take rozne riadne komplexne - vtedy ma to nezaujimalo, ale spoznal som v nedavnej minulosti dost komplexnu splet takychto vjazdov a vyjazdov a spomenul si na ten clanok Len neviem, v ktorej to bolo, a hlavne neviem, kde v riti ich mam zalozene
asi tri som mala!
čísla si nespomeniem, ale tuším to s tými diaľnicami som mala aj ja
a v jednej boli základy esperanta
a mala som ich strašne rada a raz na návšteve mali iný diel, ako som mala
a keď som si to šla čítať, tak som sa stretla s nepochopením domácich, že či nechcem niečo "dievčenskejšie" a už v tom veku ma to pobúrilo
@mielikki jj, základy esperanta presne ja by som to tipoval na tretiu, ale nie som si isty
to je inac hej, dost drzost, ze ti nukali nieco ine ono podla mna zas tie knihy (PMS? lol) nie su az taka chlapcenska zalezitost, mne to prislo pomerne unisex, ved tam niekedy aj priamo spominali dievcenske clenky a okrem toho celkovo proste to bolo univerzalne.
@lenuska175 v Kacerovi Donaldovi a jeho unverze ti jeho synovci Hui, Lui a Dui boli v nejakom skautskom oddiele, co sa volal Mlade sviste a vzdy, ked daco, tak vytasili Prirucku mladych svistov a tam nasli odpovede na pomaly kazdu otazku
No a potom zacali aj v realnom svete vychadzat knihy Prirucka mladych svistov, co bola taka detska kniha s roznymi informaciami...ale mam uz tazkost si spomenut normalne na nejake konkretne veci Daco tam bolo napriklad o pocasi, taka tabulka, ze ked je vonku 10°C a fuka vietor o sile 10m/s, o kolko to pocitovo znizuje teplotu alebo podobne...
ako si urobit peciatku zo zemiaka (to som si nie isty, ci bolo tuna slight_smile:
zaklady esperanta
o vyrociach svadobnych (papierova, diamantova a tieto - ale akoze kazda mozna tam bola slight_smile:
kedy mozes ist plavat, ak si predtym jedla (a co si jedla)
ako sa otuzovat
ja najprv, čo s tým má PMS, keď sa bavíme o príručkách a keď som bola príliš mladá na to, aby moje pobúrenie bolo ovplyvnené nejakým PMS
a veď práve ma to pobúrilo! lebo to bolo fakt pre všetkých a napríklad ja som tie knižky mala oveľa radšej ako brat (čo bude tým, že mu dosť dlho trvalo, než si našiel cestu k čítaniu, ale aj tak )
je ale možné, že tretiu som mala
@mielikki neboj sa, mlada svistica, nejde o ziadny navod na mucenie. vedela si vsak, kedy je ta spravna doba na oberanie ovocia, aby nebolo nezrele, ale ani prezrete?
@lojzo_xxl pozriem ešte v mestskej knižnici u nás najprv a možno sa ozvem. Lebo prečítal by som si rád, ale zas obchádzať ich doma... Hoci deťom sa môžu raz hodiť
Hej pamätám aj máme niektoré vydania doma, hlavne starší brat na tomto fical. Inak určite mame tu Ekológiu čo tu už dakto spomínal a taký kuzelnicky diel - ten som mala najradšej aj som si vyrobila rôzne paličky a kuzelnicke pomôcky podľa navodov čo v tej knižke boli.
A este som si spomenula, ze sme mali aj take diare, ktore vychadzali a tam boli tiez tusim rozne vtipy, triky, tipy a napady ale tie mi uz nenajde ani google. A doma mame inak este fascikel starych cisel Kacera Donalda, ktore si brat odkladal a jeden cas sme ich drzali aj na zachode (take zachodove citanie) a vzdy ked k nam prisla nejaka navsteva, tak tam sedeli riadne dlho a citali.
Jasné, na to si spomínam...mal som ich asi...9 alebo 10?
Rovnako tak som si kupoval Gigantov...
A časopis Káčera Donalda (každé dva týždne, 45 SK, pamätám akoby to bolo včera
ešte by som ich vedel vyhrabať s knižnice mal som kuchársku knihu mladých svišťov aj všelijaké kalendáre príručky tipy a triky mladých svišťov.....komiksy sa dosť pominuly ale mám zopár volakde uložených
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Myslim, ze potom zacali robit uz tak tematicky zamerane vydania, ktore ma casto nijak nezaujali, viac sa mi to pacilo, ked to bolo take roznorode. Ale zas vdaka tej roznorodosti mam teraz dost problem si spomenut, v ktorej bolo čo
Napr. si pamatam, ze v jednej bol nejaky clanok o roznych vjazdoch a vyjazdoch na dialnicu a z nej, take rozne riadne komplexne - vtedy ma to nezaujimalo, ale spoznal som v nedavnej minulosti dost komplexnu splet takychto vjazdov a vyjazdov a spomenul si na ten clanok Len neviem, v ktorej to bolo, a hlavne neviem, kde v riti ich mam zalozene
čísla si nespomeniem, ale tuším to s tými diaľnicami som mala aj ja
a v jednej boli základy esperanta
a mala som ich strašne rada a raz na návšteve mali iný diel, ako som mala
a keď som si to šla čítať, tak som sa stretla s nepochopením domácich, že či nechcem niečo "dievčenskejšie" a už v tom veku ma to pobúrilo
to je inac hej, dost drzost, ze ti nukali nieco ine ono podla mna zas tie knihy (PMS? lol) nie su az taka chlapcenska zalezitost, mne to prislo pomerne unisex, ved tam niekedy aj priamo spominali dievcenske clenky a okrem toho celkovo proste to bolo univerzalne.
No a potom zacali aj v realnom svete vychadzat knihy Prirucka mladych svistov, co bola taka detska kniha s roznymi informaciami...ale mam uz tazkost si spomenut normalne na nejake konkretne veci Daco tam bolo napriklad o pocasi, taka tabulka, ze ked je vonku 10°C a fuka vietor o sile 10m/s, o kolko to pocitovo znizuje teplotu alebo podobne...
ako si urobit peciatku zo zemiaka (to som si nie isty, ci bolo tuna slight_smile:
zaklady esperanta
o vyrociach svadobnych (papierova, diamantova a tieto - ale akoze kazda mozna tam bola slight_smile:
kedy mozes ist plavat, ak si predtym jedla (a co si jedla)
ako sa otuzovat
a tak
a veď práve ma to pobúrilo! lebo to bolo fakt pre všetkých a napríklad ja som tie knižky mala oveľa radšej ako brat (čo bude tým, že mu dosť dlho trvalo, než si našiel cestu k čítaniu, ale aj tak )
je ale možné, že tretiu som mala
a isto odtiaľ viem nesmierne veľa dôležitých vecí
a ešte ako sa dá získať elektrina z citróna
niečo so stromami ešte isto, ale už neviem čo
ale neviem už, o čo sa jednalo :/
Rovnako tak som si kupoval Gigantov...
A časopis Káčera Donalda (každé dva týždne, 45 SK, pamätám akoby to bolo včera