neviem ci je to tym ze ma to uz neskutocne dlho nebolelo alebo tym ze sa pri kazdej chorobe citim ako ze to este nikto iny nezazil a idem umriet ale...potrebujem sucitne komentare typu aaaano uz ma to bolelo aaaano to prehltanie je uplne priserne neboj zm
bolest hrdla pri prehltani je to najhorsie co ma moze postihnut kedze vtedy nemozem papat pri angine jedine co som mohla jest bez toho aby som pri tom umierala bol biely jogurt.. takze s tebou sucitim, neboj, zmizne to za par dni
Vlastne mňa bolieva hrdlo často, radšej nejem a nepije, je to príšerná bolesť, dokonca radšej vyplujem sliny do umyvadla ako ich prehtnúť, takže ťa chápem... Skús navštíviť odborníka, môžeš mať zápal, angínu, hnisavú angínu alebo mononukleozu...Skús septolete a zelený čaj (ZČ prečistuje hrdlo )cez slamky (mne sa cez ňu lepšie prehlta) a ten čaj by nemal byť horúci ak máš zápal...
@n0win0u ja neznasam cervene vino vypila som z neho raz pohar ale to som si myslela ze som tehotna tak som sa snazila uz hocicim urychlit uistenie ze nie som
pojdem si zajtra kupit velke pivo a nalejem si ho do vinoveho pohara!
@potvorkape nečítala som ostatné komenty, ale niečo na hrdlo ti poviem... mala som podobné problémy, keď som začala fajčiť, každá choroba bola bolestivejšia a bolestivejšia
takže potrebuješ 3 veci keď cítiš, že to začína:
- kloktať roztokom peroxidu vodíka v pomere 1:1 alebo radšej 1:2 v prospech vody, len tak na dve vykloktania, máličko
- neoangín alebo to druhé, také žlté či biele, silnejšie
- šalviový nesladený čaj... nechať vylúhovať 15 minút a piť ... stále... kašľať na odporúčanú dennú dávku
bolesti hrdla sa potom buď ani nedostavia alebo prejdú do 2 dní
ak by predsa nepomáhalo, keď dostaneš antibiotiká, tak štvrťku tabletky na jazyk a pomaličky lízať a prehĺtať slinky
zaberá to, nielen mne ale aj každému, komu som to naordinovala
bolesť hrdla po vybratí krčńých mandiel sa nedá s týmto ani porovnať.. bolo to omnoho horšie ako tá najsilnejšia angína.. pri prehlnutí slín sa mi tlačili slzy do očí a celá som sa roztriasla.. jednu piškótu som jedla 2 hodiny, aj to som ju nedojedla celú... a po pár dňoch z toho ako som nedokázala jesť, ani piť sa mi točil svet kedže som bola úplne slabá... prešlo to až po 10-11 dňoch... takže toto isto prežiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
staci?
takze
ale aj v zime, jeden deň, keď som bola neskutočne vyčerpaná a bolelo ma všetko...
mononukleoza?
doktor?
ked som ju mala, tak som ťažko prehltala jedlo.. a čudovala by si sa..
ale mala som problém aj s pitím a vôbec prehltaním slín..
a mala som brutálne zväčšené uzliny..
ale za 3-4 dni som bola už ok
(neodporúčam ísť na infečkné alebo niekam, - budú si ťa tam chcieť nechať..a ked si ťa tam nechajú tak Tebe už nič nebude )
v pohode, aspoň nemyslíš na svoje zúfalstvo a životné utrpenie, v podstate mi máš byť za čo vďačná.
drž sa!
a solidne ta lutujem
pojdem si zajtra kupit velke pivo a nalejem si ho do vinoveho pohara!
takže potrebuješ 3 veci keď cítiš, že to začína:
- kloktať roztokom peroxidu vodíka v pomere 1:1 alebo radšej 1:2 v prospech vody, len tak na dve vykloktania, máličko
- neoangín alebo to druhé, také žlté či biele, silnejšie
- šalviový nesladený čaj... nechať vylúhovať 15 minút a piť ... stále... kašľať na odporúčanú dennú dávku
bolesti hrdla sa potom buď ani nedostavia alebo prejdú do 2 dní
ak by predsa nepomáhalo, keď dostaneš antibiotiká, tak štvrťku tabletky na jazyk a pomaličky lízať a prehĺtať slinky
zaberá to, nielen mne ale aj každému, komu som to naordinovala
cierny caj a do nho jeden cely citron bez cukru.za 2-3 dni ti bude lepsie.
pred tyzdnom som sa citila ako ty a dnes uz ani neviem ze ma hrdlo bolelo.
Keď mi ho vyfajčíš a spapkáš moje semienko, tak na druhý deň budeš v TOP zdravotnej forme