jedine ak by si spísal zmluvu že si mu požičal, inak určite nie. Ja som síce pár krát požičal kamošom pomerne dosť penazí, no to boli ludia ktorých velmi dobre poznám a bol som si istý ze su cestný
Pozri..dúfam, že vieš aké smiešne súdnictvo máme na Slovensku. Takže, ak by ti to nevrátil v dohľadnej dobe a ty by si podal žalobu, ťahalo by sa to s ním pekných pár rokov, keď vôbec by si niečo vysúdil...
@stenatko frajera mám a žiadneho otroka nepotrebujem...
@moonlawoo povedal som mu že si to do ráno premyslím...
@krampus premýšľam a tuho...aj tých 1400€!, bude to dobrý ojebavák...
@bejak ano 8 rokov, naposledy v 16-tích a neviem odkiaľ zistil moju adresu, asi mu nič nedám...
@semhamforas keby to bolo 100-200€ serem na to ale toľko?!
ja robím ako kkot, mám dve roboty a vystavujem svoj krupon na dereši a niekto si príde po 8 rokoch a mirnix dirnix, požičaj.....no už asi som sa rozhodol!, veľký keket mu dám.........
no mne takýto človek, ktorý si chce požičať na vec, ktorú tak súrne nepotrebujem a mohol by si ju kúpiť aj sám bez pôžičky za pár mesiacov, nepríde príliš seriózny, čo sa týka financií.
Ja sa divím, že mu to nie je hlúpe. A čo za auto kupuje ?!?! Veď keď nemá peniaze tak prečo nezvolí lacnejší variant ?! Príde mi to postavené na hlavu.
Kamosovi ktory je kamos by som pozical kludne aj 10 litrov, ale toto nie je kamos len clovek ktory sa nahodou dozvedel, ze sa mas dobre tak ta prisiel ''kuknut'' nedaj mu ani hovno.
presne tak, ženy, teda niektoré su tupé ako krompáč.......a tomu "kamošovi" som už volal, aby sa išiel volakde inde vysrať a ojebávať.............filip
Prečo si nekúpi to auto až potom, ako si naňho zarobí??? Predsa tak to robia podstiví ľudia, tebe by nebolo blbé požičať si takú veľkú sumu od kamaráta? Nemyslím si, že je za tým auto...
tak aj ja som mal jedného "kamaráta" čo chcel požičať 2 600 E na auto a na dva mesiace. Tak som mu navrhol, že keď mi podpíše prevod úveru v Wustenrote na neho tak mu rád požičiam aj 3 400 E. Ostávalo mi splatiť tak 3 420 a splátka 63,20 E/ mesiac. Povedal, že si to rozmyslí a ozve sa. Viac som ho nevidel.
Ak by som mal zbytočných 42000 tak 4200 by som bol ochotný požičať. To je môj názor. Ale aj tak je to dosť peňazí takže by sa niekto ďalší musel za neho zaručiť.
za žiadnu cenu... moze ti podpisat, ze je dlzný a ze ti to zaplatí, ale ked ti to nezaplatí, caka ta mimosúdne alebo súdne jednanie. mimosúdne sa to s vysokou pravdepodobnostou nepodari vyriesit a na sudoch sa to bude tahat roky a zaplatis mozno tolko, co pozicias...
len niekto, kto ta chce okradnut, pride, poziada ta, ako keby slo o 5eur, pricom 8 rokov ste sa vôbec nestretali... nerozumny clovek mu tie peniaze pozicia, ale uz ich neuvidí..
Zajo taketo forum by som od teba necakala, sak to bije do oci ze to je kokotina posli ho kade lahsie ked sa ozve po 8mich rokoch len kvoli peniazom este aj
Ak mu veríš že tie peniaze Ti vráti, tak mu požičaj. Ale s tým že sprav nejakú zmluvu a maj pri sebe nejakého svedka pri podpise zmluvy Musíš sa nejako poistiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Byť tebou si to dobre premyslím.
Máš dilemu? Blázon?!!
@stenatko frajera mám a žiadneho otroka nepotrebujem...
@moonlawoo povedal som mu že si to do ráno premyslím...
@krampus premýšľam a tuho...aj tých 1400€!, bude to dobrý ojebavák...
@bejak ano 8 rokov, naposledy v 16-tích a neviem odkiaľ zistil moju adresu, asi mu nič nedám...
@semhamforas keby to bolo 100-200€ serem na to ale toľko?!
ja robím ako kkot, mám dve roboty a vystavujem svoj krupon na dereši a niekto si príde po 8 rokoch a mirnix dirnix, požičaj.....no už asi som sa rozhodol!, veľký keket mu dám.........
filip
@kosmiklove veľmi múdry postreh..........filip.-)
Kamosovi ktory je kamos by som pozical kludne aj 10 litrov, ale toto nie je kamos len clovek ktory sa nahodou dozvedel, ze sa mas dobre tak ta prisiel ''kuknut'' nedaj mu ani hovno.
presne tak, ženy, teda niektoré su tupé ako krompáč.......a tomu "kamošovi" som už volal, aby sa išiel volakde inde vysrať a ojebávať.............filip
tak aj ja som mal jedného "kamaráta" čo chcel požičať 2 600 E na auto a na dva mesiace. Tak som mu navrhol, že keď mi podpíše prevod úveru v Wustenrote na neho tak mu rád požičiam aj 3 400 E. Ostávalo mi splatiť tak 3 420 a splátka 63,20 E/ mesiac. Povedal, že si to rozmyslí a ozve sa. Viac som ho nevidel.
len niekto, kto ta chce okradnut, pride, poziada ta, ako keby slo o 5eur, pricom 8 rokov ste sa vôbec nestretali... nerozumny clovek mu tie peniaze pozicia, ale uz ich neuvidí..
GL
...Ale nie, robím si srandu.
mám lebo robím na dvoch miestach.........
ale som ho poslal do piče na druhý deň, nech ojebáva takých ako on!
filip