anglina bola fraška. stačí keď budeš vedieť povedať zopár slovíčok k danej téme a použiješ aj nejakú inú konštrukciu ako "I have/had" a je to v suchu.
A slovenčina - to bolo hrozné. Potvrdilo sa, že keď nevieš jednu otázku, vytiahneš si ju. Tá učiteľka ma mohla dojebkať ako chudáka, no nespravila to, a zajtra jej idem doniesť dezert.
ja som zmaturovala na samé jednotky a fakt sa teraz aj čudujem, že vlastne to ani také zlé nebolo.
na angline som podal moj zivotny vykon ...na slovine este lepsi ...neboj na slovine zvykne pomocny ucitel radit ked sa budes pripravovat...heh mne ani nemusel
nie je to nic tazke....musis mat tak stipku stastia, dobre vychadzat s profakmi a ku kazdemu cosi obkecat (sa potom chytis od profakov, ze co dalej). ja som stavil na stastie .....a dojem na nich spravilo, ked som prisiel na skusku v pohode, nie ako 99per. spoluziakov v obrovskej treme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A slovenčina - to bolo hrozné. Potvrdilo sa, že keď nevieš jednu otázku, vytiahneš si ju. Tá učiteľka ma mohla dojebkať ako chudáka, no nespravila to, a zajtra jej idem doniesť dezert.
ja som zmaturovala na samé jednotky a fakt sa teraz aj čudujem, že vlastne to ani také zlé nebolo.