@torpedo08 čo je blbé, že iba 'jeden z' alebo iba 'cez dvere'?
Lebo 'jeden z' je preto lebo ja som napr. Počul iba jedného rodiča mať sex s iným človekom ako s druhým rodičom tak chcel som aby aj to stačilo na hlasovanie
Teda tuším, že som počul našich pri tom, keď som mal ako tínedžer a malý izbu hneď vedľa ...ale nič som si z toho nerobil, chápal som, a spal som v noci ďalej
@lafiziq no poznám to.. teda intrák ma na také pripravil ... hentí vtedy, čo také hlasné stony išli od nich, tak to tá baba také svetové orgazmy dostávala, že som sa až čudoval, a ani som nemohol spať kvôli nej ...a som len rozmýšľal, či sa nepridám ... ale jasné, že som sa nepridal, nespravil by som si hanbu a ja viac premýšľam predtým než sa niečo odhodlám urobiť, aké to aj môže mať dopady a následky, pričom to tak bolo aj v tomto prípade a napadalo ma to iba zo srandy a ani nie som taký človek, že prehne všetko čo má vagínu ... raz som dokonca mal priamo na izbe spolubývajúceho, ktorý večer u ná so svojou partiou žúroval, a potom ako sa jeho partia rozpustila, tak ohobloval tam nejakú z tej partie holku, pričom to prebiehalo za mojou hlavou ... neviem, či si myslel, že ja počas spánku to nezachytím alebo spím pod narkotikami a som jak zabitý, iba viem, že ja by som na jeho mieste na takéto nemal gule ... iný človek, ten sa s tým nepáral ... ale netrvalo to dlho z počutia, možno tak len jedného misionára si dali ... dúfam, že si aspoň užili
tak rodičov som počul na pravidelnom poriadku keď si to rozdávali v spálni, ale chvála bohu už doma nebývam.. inak sestrenica sa raz vrátila skôr domov z roboty lebo jej bolo zle a načapala starých ako si to rozdávajú v kuchyni a odvtedy sa jej tam hnusí jesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Lebo 'jeden z' je preto lebo ja som napr. Počul iba jedného rodiča mať sex s iným človekom ako s druhým rodičom tak chcel som aby aj to stačilo na hlasovanie