@miro016 lenive a sproste upratovacky, lenive a casto nepritomne vratnicky, ziadne navstevy, pasce na potkany vsade, vsetko stare, abo ziadne (ked chces v izbe stol, ukradni si z ineho poschodia, ked chces stolicku, ukradni si... ), okrem toho mi bars nevyhovuju ludia s ktorymi byvam, ... atd. a cena strasna.
ta mne tam byva priatelka a na toto sa nestazovala... a aj navstevy sa daju, sak som sa na to pytal vratnicky a v pohode len ze nech tam necham nejaky obciansky alebo tak, nech vedia ze tam nebudem spat...ale tak ok, to sa da pochopit...tak ked som videl izbu priatelky, tak som len pozeral, ze ake pekne to tam maju...sak by si mala vidiet niektore izby (tie, ktore si ludia nedali dokopi) na jedlikovej alebo na medickej pred par rokmi ale to je pravda, cena je dost prehnana...ja byvam na private a platim 80€
@miro016 tak somo ma dve ubytovne, jednu na povazskej a jednu dole, ona je asi dole nie ? dajaka ulica na T... tam to bolo ovela krajsie ale mala som to daleko od skoly..,
@littlewing aha... no ano, na Tolsteho to je tusim a hovoril som o tom intraku... tak prepac, som nevedel ze maju 2... ja len co podla kamosov som pocul, tak za izbu sa plati cca 150€... ja byvam na private, kde mame horne poschodie domu a na dolnom su domaci, platime 80€... je to dost, ale domaca je ozaj slusna a ferova... + nam tam upratuje
ja som tiež na priváte, platím 40 euro, mám samostatnú izbu, ale mám pocit, že tí, u ktorých bývam sú občas na práškoch... A v pohode by som zaplatila aj viac- lebo tam mi to nevyhovuje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov