mam mensi problém. Meskaju mi kramy, dnes uz je 27.4 a stále nič. Po tyzdni a pol od pohlavneho styku som si robila tehotensky test a vysiel mi negativny. Priznaky zatial ostatne nemam ale podla toho aktu nepresiel este ani mesiac.
Test si si robila skoro, počkaj ešte ináč to, že ti meškajú môže byť aj tým, že si nervózna a čakáš na to kým ti prídu. Alebo nebola si chorá prednedávnom? Ukludni sa mysli pozitívne. Urob si veľmi teplý kupel , dávaj si na bruško teplú vodu, to pomáha k privolaniu menštruácie Hlavne nestresuj ! Aj ked mne sa to povie ..viem :/
to je fajn, že vieš, aký je dnes dátum, ale mohla si radšej napísať, ako dlho ti meškajú a prečo máš podozrenie
test to dokáže rozlíšiť tak po týždni od oplodnenia, takže (teoreticky) ak nastala ovulácia napr. aj 3-5 dní po styku (toľko sú totiž spermie schopné prežiť bez straty schopnosti oplodnenia), ešte nemusíš mať dosť vysokú hladinu tehotenského hormónu v moči a treba test zopakovať/navštíviť gynekológa
@h8u co tak radsej pouzit ochranu? O.o lebo hento vyznelo tak: mam stale sex bez ochrany a po kazdom si robim test...lebo pouzit gumu je pre mna strasna namaha
@momoglamorous nieee to vobec! ja beriem tabletky ale som dost paranoidna a bud si niekedy zabudnem dat, alebo na sebe zacnem pozorovat rozne priznaky aj ked nemam preco a tak tak si radsej spravim test vzdy aby bol pokoj, ved to stoji euro tak to je jedno
tie testy uz vedia par dni od otehotnenia to urcit takze urob si aj dva tri sak to nie je drahe a ak su negativne tak nestresuj.....poznam tvoje patalie ale kramy meskaju z tolkych roznych pricin ze naozaj sa neboj
@Niquitta s testovanim je najidealnejsie pockat aspon 14 dni od nehody alebo proste podozriveho sexualneho styku, a aj vtedy si treba dat pozor na to, aby bol test dost citlivy, cize 10 alebo 25 mlU (desiatkovy je citlivejsi, ale aj drahsi). pises, ze uz presiel skoro mesiac, tak zbehni zajtra do lekarne, vypytaj si dalsi test a skus znovu. po tyzdni a pol ti ledva desiatkovy test moze ukazat nejakeho ducha, na to sa nespoliehaj vobec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
test to dokáže rozlíšiť tak po týždni od oplodnenia, takže (teoreticky) ak nastala ovulácia napr. aj 3-5 dní po styku (toľko sú totiž spermie schopné prežiť bez straty schopnosti oplodnenia), ešte nemusíš mať dosť vysokú hladinu tehotenského hormónu v moči a treba test zopakovať/navštíviť gynekológa
ale pravdepodobne si len zbytočne vystresovaná
Urobil sa do teba alebo sa ti vystriekal na cecky ?