Mam problem s hlienami a to uz dlhodobo...trva to uz cca 3/4 roka,bez kasla alebo inych problemov. Bol som s tym u obvodnej lekarky a akurat dala urobit rozbor...nic sa nenaslo tak to neriesila...ma niekto podobny problem? vedeli by ste mi nieco poradit ?
tak ja bývam odmala často chorá, a tiež pre tie hlieny ma prevažnú časť roka bolieva hrdlo, aktuálne už 2 mesiace vkuse, lekárka mi tak ako vždy vzala krv- samozrejme všetko v poriadku, alergológia nestála za nič, a skončila som u krčného s protialergickými liekmi a ak nepomôže tam nasleduje gastro...
poradím ti asi len toľko, že ak doktorka s tebou nič nerobí, tak treba otravovať nech ťa pošle niekde ďalej- z niečoho to musí byť
@dumbledore k tomu zmiereniu by som asi dodala len toľko, že človek by sa nemal ľutovať, ale ak ti niečo znižuje kvalitu života treba to skúsiť riešiť a ak sa fakt nič nedá robiť, tak potom sa s tým naučiť žiť
@dumbledore nevravím, že sa ľutuješ, škule nosím aj ja ale len občas,
chcel radu, tak som napísala, čo by som robila ja- nikoho nenútim, že tak musí postupovať aj on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
poradím ti asi len toľko, že ak doktorka s tebou nič nerobí, tak treba otravovať nech ťa pošle niekde ďalej- z niečoho to musí byť
chcel radu, tak som napísala, čo by som robila ja- nikoho nenútim, že tak musí postupovať aj on