Zdravím, mal už z vás niekto problém s bedrovými kĺbami ? Ide o to, že ma neskutočne bolia ked kopem na tréningu...prv to bolo úplne light, dalo sa to vydržať, ale teraz odkopem 3 minúty a som na dalších 5 doslova hotový...tú bolesť cítim až pri slabinách
@puco90 nie, budem sedieť doma na zadku a tiskať do hlavy a na staré kolená si vyčítať, že som so sebou nič nerobil a prestokáril život (nemyslím konkr. teba) ak sa mi v tom darí, nenechám sa kvôli tomu odradiť
@2 idem, len ešte čakám za peniazmi lebo u nás sú naprdlajs doktori, čiže idem inde, mám už vybavené
@rayennn neviem čo má toto spoločné s tým že by si vytrieskal Klička, ale ouk ...ty ten problém pri boxe mať nebudeš pokiaľ nekopeš stovky roundkickov a pushkickov..zrejme mám len vykopané nohy
@champion - ja som šla k dokotorovi , že ma bolí klb nech mi dá nejakú mať a na koniec ma poslal na týždeň do nemocnice tiež bedrový , už ma asi dva mesiace bolieval .....akurat som sa od tiaľ vrátila a určite ti tu nikto nejak nepomôže len doktor a myslím si čím skor tým lepšie
čauko, ja mám tiež problém s bedrovými kĺbami (BK). len neviem, či to nie je niečo iné, čo ťa bolí, istý čas som bola v domienke, že ma bolia BK, ale bolo to z vnútornej strany a asi dačo s trieslami. Ale teraz ma bolievajú naozaj bk.
k veci, frajer kopal 13 rokov a vravel mi, že jemu to prešlo tak, ako to začalo - samé od seba. kamoška-medička mi ukazovala cviky na uvoľnenie BK - ľahneš si na chrbát, pokrčíš nohy smerom k sebe a krúžiš (ak by si chcel, tak ti do správy pošlem video alebo niekde, lebo ja by som tomuto popisu asu nerozumela ).
inak, mňa začali bolievať kĺby pred rokom a pol cca (tak, že mi aj pukajú sme-tam pri chôdzi), t.j. v rovnakom čase ak teba (ak ťa začali teraz). ale pokiaľ tie kopy na tréningu moc nesilím (nekopem highkicky pol metra nad vlastnú hlavu) a nerozťahujem sa moc, tak sa to dá zniesť. skús sa trochu pošetriť asi dokým nebudeš vedieť, čo to s tým máš. je naozaj dosť možné, že to môže byť niečo s rastom alebo vývinom... a ak by ti ten doktor pomohol, ku ktorému ideš, tak daj vedieť, u nás moc schopných ortopédov tiež nie je a nemám čas momentálne sa obzerať po iných
moze sa klb aj opotrebovat, "pretrenovat" ... ja som koli tomu skoncil z hokejom pred 3 rokmi...14 rokov na lade si asi zobralo svoju dan, zacalo to obcasnym pichnutim v krizoch, potom ma to bolelo po treningoch tak, ze som len lezal vystrety po treningu aj 3 hodiny,...zapasy som uz hraval na tabletkach, ale casom aj pri konskych davkach uz nemali ucinok....nemohol som si dovolit prestat trenovat, ale nakoniec mi bolo zdravie prednejsie....injekcie atd vsetko som skusal bolest presla az po vynechani aktivity na niekolko mesiacov
@virtualko presne ja tak isto z hokeja mam hlavne s kolenami problem , ale aj s ramenami a malo kedy aj laktami , ale zase injekcie som v sebe nemal,ale som nebral ziadne tabletky ani klbovu az ked som zacal do posilky chodit vtedy som to zaradil no to uz bolo neskoro...
Aj ja mám dodrbané bedrové kĺby. Ono... buď môžeš mať zapálené to okolo kĺbu, alebo máš problém priamo s kĺbom. Mne najprv skúsili liečiť to okolo kĺbu, nepomohlo... tabletky, rehabilitácia, elektroliečba... Určite choď čo najrýchlejšie k doktorke, nech ťa pošle na rontgen. Ale akože, pokiaľ máš niečo priamo s kĺbom, tak sa priprav, že ti zakážu všetko, pri čom ťa kĺb bolí (logicky).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A mne budeš hovoriť ze by som nezdolal Klicka, ale nie všetcimmusia byť rovnaký jak ty napr. s klbami - nič v zlom...
@2 idem, len ešte čakám za peniazmi lebo u nás sú naprdlajs doktori, čiže idem inde, mám už vybavené
a vdaka za ten link
k veci, frajer kopal 13 rokov a vravel mi, že jemu to prešlo tak, ako to začalo - samé od seba. kamoška-medička mi ukazovala cviky na uvoľnenie BK - ľahneš si na chrbát, pokrčíš nohy smerom k sebe a krúžiš (ak by si chcel, tak ti do správy pošlem video alebo niekde, lebo ja by som tomuto popisu asu nerozumela ).
inak, mňa začali bolievať kĺby pred rokom a pol cca (tak, že mi aj pukajú sme-tam pri chôdzi), t.j. v rovnakom čase ak teba (ak ťa začali teraz). ale pokiaľ tie kopy na tréningu moc nesilím (nekopem highkicky pol metra nad vlastnú hlavu) a nerozťahujem sa moc, tak sa to dá zniesť. skús sa trochu pošetriť asi dokým nebudeš vedieť, čo to s tým máš. je naozaj dosť možné, že to môže byť niečo s rastom alebo vývinom... a ak by ti ten doktor pomohol, ku ktorému ideš, tak daj vedieť, u nás moc schopných ortopédov tiež nie je a nemám čas momentálne sa obzerať po iných