Zdravim mam otazku na miestnych odbornikov, doktorov, alternativnych foktotov alebo na stare matere...mam mensi mozno vacsi problem s kolenom alebo skor s jablckom..ked pokrcim koleno pomaly cizim tlak nad jablckom ..ked rychlo tak ostru bolest..naopak ke
a boli ta to velmi? dávaj si pozor na smrť pretože tá už nebolí ty sračka ,poplač si lebo budeš vozičkár s takýmto myslením nagrcaj si do úst a potom to zjedz
Smrť určite. Musíš sa premôcť a vyliezť na Čierna hora. Tam musíš vzdať chválu všetkým pohanským bohom a vypiť šťanky divých kôz. Keď pôjdeš dole stretneš starého druida, aktorý ti dá bylinky. Keď sa preberieš koleno ťa bolieť už nebude.
Prevetraj si trosku tu tvoju makovicu a precitaj este raz co pisem mozno ti dojde ze som vacsinu pisal s humorom..az na tu bolest...ci od tvojej inteligencie vyzadujem vela? @relieforsaddist
Nedopadol si niekedy v poslednej dobe zle, alebo dostupil nejako cudne? Pripadne nezvyknes behat? Lebo mne sa takato bolest prejavovala tym ze som zo zaciatku pri behani nemal dobru techniku a kvalitnu obuv.
Ale urcite skus zbehnut za doktorom, ak to do par dni nezmizne hlavne si dopraj oddych a nezatazuj ho velmi.
@poklakni a neplakal si ? lebo ja som si pri tom tvojom komentáre kurva poplakal naser si ty sračka ak nemáš vagínu tak tu nevyplakávaj o tom ako ti je fyzicky zle boh ti žehnaj synu ....a kurva naser si dobre?!
No dopadol som tak vselijak ked som v aule skakal cez lavicu @ygor
A ty saso s tym krivim xichtom nesnaz sa putat pozornost len sa strapnujes a pis len ked mas v tej nevymachanej papuli nieco konstruktivne @relieforsaddist
@poklakni ty tu vyplakávaš a si trápny že si horši ako žena je to smutné že žena znesie viacej bolesti ako ty ,hanbi sa ...malo by to byť naopak smejem sa z teba lebo si ako moj spolužiak ktorý dostane pár x floorbalkou do tela a nezvláda to muž vypadá inak ..znes bolesť potom vyskajuj ako blcha ty sráč trápny a naser si ,kurva naser si
@forte
Bezne operacia ktoru podstupuju aj pubertiaci hlavny problem je sa zmeni presnost medzi stehennou kostou a patellou chrupavka sa poskodzuje nastava bolest a vrzganie
Ja nemam problem s bolestou... Ja len chcem aj v buducnosti vediet chodit kriste tusim mas v hlave kopu konskeho semena + mal by si si trochu rozsirit slovnu zasobu lebo pises jak na prvom stupni..opakujes furt tie iste slova dookola @relieforsaddist
@forte
Dufajme ze ty taketo problemy nemas ale to je zle poskodi sa ti chrupavka automaticky aj jablcko a problemy s kolenom mas nasledne do konca zivota
@forte
Dufam ze ale vies ze ja ti neviem urcit diagnozu cez internet , ale ak si v poslednej dobe drepovala alebo vykonavala nejaku fyz aktivitu asi by som vedel o co sa jedna
Tak to meni vsetko ide o entezopatiu je to tzv presilenie sliach, väzou natieraj to ibalginom a studene obklady a od zataze si daj trochu pokoj,pravdepodobne si necvicila 1 x ale opakovane to preto sa to stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale urcite skus zbehnut za doktorom, ak to do par dni nezmizne hlavne si dopraj oddych a nezatazuj ho velmi.
A ty saso s tym krivim xichtom nesnaz sa putat pozornost len sa strapnujes a pis len ked mas v tej nevymachanej papuli nieco konstruktivne @relieforsaddist
Bezne operacia ktoru podstupuju aj pubertiaci hlavny problem je sa zmeni presnost medzi stehennou kostou a patellou chrupavka sa poskodzuje nastava bolest a vrzganie
ze si sa do neho tak pustil?
Za tyzden sa ti chrupavka neposkodi odporucam ti bandaz na koleno na spevnenie
Dufajme ze ty taketo problemy nemas ale to je zle poskodi sa ti chrupavka automaticky aj jablcko a problemy s kolenom mas nasledne do konca zivota
Dufam ze ale vies ze ja ti neviem urcit diagnozu cez internet , ale ak si v poslednej dobe drepovala alebo vykonavala nejaku fyz aktivitu asi by som vedel o co sa jedna
Tak to meni vsetko ide o entezopatiu je to tzv presilenie sliach, väzou natieraj to ibalginom a studene obklady a od zataze si daj trochu pokoj,pravdepodobne si necvicila 1 x ale opakovane to preto sa to stalo