Mám problém s mojím MP3 prehrávačom- pri odstraňovaní súborov (priamo cez menu MP3 prehrávača) mi vypísalo chybu, že iba určité súbory boli odstránené, tak som to skúsil znovu a vypísalo mi ,, súbory nemožno odstrániť ,, tak som to skúsil cez PC a tam mi
ja som mal na mp3jke jeden prepinac (tusim HOLD sa to volalo) na "uzamknutie" vsetkych tlacitok.. ale fungovalo to aj ako ochrana proti zapisu pri zasunuti do pc.. nemas nieco take?
@jufu13 okej, čakal som že to bude ako s väčšinou podobných diskusií tu, že si sa ani neobťažoval poriadne pohľadať a je ti pohodlnejšie sa spýtať a bude to niečo primitívne čo nájdem za dve minúty. Ale kupodivu nie, trvalo mi to nájsť asi 5, a je to úplne nepopisne pomenované...
v skratke, choď do nastavení (Settings), tam nájdi asi Nastavenia pripojenia k PC (Connect PC preference), alebo niečo s podobným názvom, a miesto MTP zvoľ MSC.
O čo ide: MTP informuje comp o tom, že to čo si k nemu pripojil je MP3 prehrávač, a z toho vychádzajú veci čo ti to umožní alebo neumožní robiť so súbormi na ňom, či s ním bude vedieť robiť Windows Media Player automatické synchronizácie a uploady hudby (predpokladám) a podobne.
keď máš nastavené MSC, tak sa MP3jka tvári že je obyčajný USB kľúč, čiže so súbormi na nej si môžeš robiť čo chceš.
Každopádne to bolo vygoogliteľné stále pomerne ľahko a rýchlo, nabudúce sa viac posnaž
to som presne našiel a urobil aj ja a nič sa nezmenilo myslíš že som lenivý? že by som Vás obťažoval len tak pre moju lenivosť? skúsil som všetko tak preto som to sem napísal
@jufu13 "myslíš že som lenivý? že by som Vás obťažoval len tak pre moju lenivosť?"
to už je na birdzovských fórach základný predpoklad ktorý sa v 97%tách prípadov ukáže ako správny, tak sa ospravedlňujem.
(btw všeobecne pri technických otázkach pomáha a riešenie urýchľuje napísať čo už si skúsil a prečo/ako to nefungovalo, ak si niečo skúsil a nefungovalo)
ešte ma napadá že si to nastavenie zmenil až vtedy keď už si mal prístroj zapojený v compe, to nepomôže, musíš to zmeniť a až potom ho do compu pripojiť. v každom prípade preformátovanie by malo pomôcť a potom si tam len znova nahodíš hudbu. alebo ešte skús po pripojení (s tým nastavením na režim US pravý klik na zariadenie, properties, a pohrab sa tam, hľadaj veci ako "read-only", "write-protected", "locked" a podobne, a poodznačuj ich, Apply, a skús znova.
ak to nepomôže tak sa ešte raz ospravedlňujem za ten chybný predpoklad o lenivosti, a vzdávam to, neviem.
nie, v pohode, viem ako to tu chodi, nemusis sa ospravedlnovat, inak dik MOC za pomoc, skoda ze nic nefunguje nevadi necham tam tych par pesniciek, sak co, hadam sa oco nezlakne ked to bude pocuvat este raz dik MOC!
uz to necham tak, bavi ma sledovat ked sa ocovi po prehrati jeho pesniciek pustia tie moje to je vyraz za vsetky prachy ale fakt dakujem za Vas cas a pomoc!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@midnight ešte skúsim pohľadať, ale zatiaľ som v manuáli nič nenašiel
» www.fixya.com/support/t644556...
v skratke, choď do nastavení (Settings), tam nájdi asi Nastavenia pripojenia k PC (Connect PC preference), alebo niečo s podobným názvom, a miesto MTP zvoľ MSC.
O čo ide: MTP informuje comp o tom, že to čo si k nemu pripojil je MP3 prehrávač, a z toho vychádzajú veci čo ti to umožní alebo neumožní robiť so súbormi na ňom, či s ním bude vedieť robiť Windows Media Player automatické synchronizácie a uploady hudby (predpokladám) a podobne.
keď máš nastavené MSC, tak sa MP3jka tvári že je obyčajný USB kľúč, čiže so súbormi na nej si môžeš robiť čo chceš.
Každopádne to bolo vygoogliteľné stále pomerne ľahko a rýchlo, nabudúce sa viac posnaž
to už je na birdzovských fórach základný predpoklad ktorý sa v 97%tách prípadov ukáže ako správny, tak sa ospravedlňujem.
(btw všeobecne pri technických otázkach pomáha a riešenie urýchľuje napísať čo už si skúsil a prečo/ako to nefungovalo, ak si niečo skúsil a nefungovalo)
ešte ma napadá že si to nastavenie zmenil až vtedy keď už si mal prístroj zapojený v compe, to nepomôže, musíš to zmeniť a až potom ho do compu pripojiť. v každom prípade preformátovanie by malo pomôcť a potom si tam len znova nahodíš hudbu. alebo ešte skús po pripojení (s tým nastavením na režim US pravý klik na zariadenie, properties, a pohrab sa tam, hľadaj veci ako "read-only", "write-protected", "locked" a podobne, a poodznačuj ich, Apply, a skús znova.
ak to nepomôže tak sa ešte raz ospravedlňujem za ten chybný predpoklad o lenivosti, a vzdávam to, neviem.
1.- Prepnite si v nastaveniach o komunikácií s PC prehrávač do MTP
2.- Spustite program WMP11
3.- Pripojte Váš MP3 prehrávač
4.- Kliknite na šípku nadol pod kartou Sync (Synchronizovať), potom vyberte možnosť (meno Vášho prehrávača) > Format
(Formátovať)
POZOR! pri formátovaní sa vymažú VŠETKY súbory na danom prehrávači a preto odporúčam si dopredu potrebné súbory, alebo pesničky zálohovať.