Môjmu mladšiemu bratovi sa často stáva, že sa mu v noci niečo sníva, ale on si to nepamätá. Kričí zo sna, plače a neuveriteľne sa trasie. Zvyklo sa mu to stávať raz za mesiac, no v poslednej dobe je to skoro každý deň. Mama ho nechce vziať k doktorke (net
poznam jednu osobu,ktorej sa to stávalo. zopar raz keď sme spolu spali (v jednej posteli, you perv!) tak sa v noci zobudila a zacala niečo kecať,hladat alebo sa vybrala na výskum a na druhy den si to nepamatala. občas to bolo komické,ale ked zacala "liezt po stene" alebo sa odišla a sadla si do okna-vtedy mi do smiechu nebolo.
kazdopadne, vyrástla z toho.
ale nestavalo sa to kazdu noc ako vo vašom prípade.
Jedna kamarátka mala podobný problém, aj keď nei tak často. Dlho hľadala riešenia, mnohí ľudia jej odporúčali rôzne hypnózy a podobné veci. Nakoniec sa rozhodla riešiť to cez svoju doktorku, najprv dostala niečo na pokojný spánok a neskôr na istú dobu navštevovala psychologičku. Dnes je to fajn - stane sa jej podobná situácia raz za pol roka, väčšinov si sama vedie zo sna rozhovory alebo pobaví spolubývajúcich nočným smiechom.
ked som bola menšia mala som to pravidelne každú noc... s tým rozdielom že som si ešte aj ubližovala, škriabala sa a všetkých bila... vraj to bolo psychické, šibalo mi z octa... vždy som to mala len ked som spala doma,, v nemocnici ani v tábore sa vôbec nič nedialo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
kazdopadne, vyrástla z toho.
ale nestavalo sa to kazdu noc ako vo vašom prípade.