Ahojte všetci,
trápim sa s paypalom. Prosím Vás zdatných v tejto oblasti, vedeli by ste mi prosím pomôcť? Po neúspešnom overení kreditnej karty sa mi zablokovala Pridal som druhú a tú mi zobralo, avšak keď si chcem poslať peniaze na účet nejde.
Tu je link so screenshotom » www.upnito.sk/imggal.php?view...
nefunguje to ani na moju kartu cez IBAN a ani na kreditnú kartu druhú. Už si neviem rady.
Tiez som zle overil kartu a blokli ma.
Napisal som im uz X emailov aby mi umoznili znovu overit kartu ale vobec nereaguju...asi pol roka...Uz neviem ako inak to riesit. Jedine asi nova kreditka
Presne tento problém mám, stále to tam spamujem a nikto ani pismenko mi neposlal s5... Ja som dal druhú kreditku a nejde ani tak neviem čo mám ešte spraviť, teraz tam mám peniaze ale čo z toho keď sa s nimi nedá hýbať.
@tenario ja som si overila zle kartu, napisala im jeden mail a hned mi ju odblokovali. Aj ked musim uznat ze support paypalu je nahovno tak toto mi spravili promptne.
@3 a tu druhu si zadaval embosovanu kartu? Nie kazdu kartu mozes registrovat na paypal snad o tom vies.... Kazdopadne naposledy ked som potrebovala support ked som menila business konto mi odpisali asi az po 2 tyzdnoch tak tomu daj cas
no ty kokso tak to ti závidím s tým supportom práve teraz mi vyskočilo confirm credit card na tú druhú čo som pred nedávnom pridával tak uvidíme v každom prípade Vám ďakujem za ochotu, určite sa ozvem ako som dopadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.upnito.sk/imggal.php?view...
nefunguje to ani na moju kartu cez IBAN a ani na kreditnú kartu druhú. Už si neviem rady.
Napisal som im uz X emailov aby mi umoznili znovu overit kartu ale vobec nereaguju...asi pol roka...Uz neviem ako inak to riesit. Jedine asi nova kreditka
@3 a tu druhu si zadaval embosovanu kartu? Nie kazdu kartu mozes registrovat na paypal snad o tom vies.... Kazdopadne naposledy ked som potrebovala support ked som menila business konto mi odpisali asi az po 2 tyzdnoch tak tomu daj cas