Ahojte. Bol by som veľmi rád, ak by ste mi vedeli nejako pomôcť. Mám problém s rolovaním niektorých stránok v google chrome. Mám noťas HP a už dlhšiu dobu nepoužívam myš len touchpad. Na niektorých stránkach mi ide rolovanie úplne v pohode (napr. F , no
+ teraz som si všimol, že keď mi nefunguje to rolovanie tak aj keď na niečo kliknem na tej stránke tak sa mi nič ďalej neotvorí - čiže ako keby celá stránka nereagovala
no na FB to je normalne preto tam nechodim inac moze byt chyba aj v chrome poslednej dobe chrome vychadzaju podla mna dost zabugovane ako pre Windows tak isto aj pre Linux skus iny prehliadac ved ich je vela Firefox,Safari,Opera,Chromium a podobone ale na synchronizaciu z gmailom je najlepsie chrome preto ho stale pouzivam aj cez tieto chybycky je to detial pockaj mozno pride upadete a bude to fixnute
sak tebe zamrzne cela stranka ked nevies rolovat a klikat na odkazy .. vyzera to skor na ten flash, s tym asi vela nenarobis.. na kolkych strankach ti to robi?? tak pouzivaj firefox alebo iny, pokial nie si nejak viazany na chrome..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme