Čč.
Nainštaloval som si windows 7 a hneď som si išiel zmeniť rozlíšenie obrazovky, no zistil som, že je to nejaké bugnuté s porovnaním čo som si nastavoval rozlíšenie na inom PC tiež s win 7.
nezalezi na velkosti monitora v palcovh ale na rozliseni monitora...
nic to podla vsetkeho nemas nainstalovany ovladac grafickej karty. podla toho ci mas integrovanu alebo samostatnu grafiku chod na officialne stranky vyrobcu do supportu a najdi potrebny ovladac
@3 aky driver si instaloval? ja mam integrovanu od intelu a nvidie a nezobrazila sa mi tema aero, pokial som si nenainstalovala ten od intelu. no a ak mas na baterke a power saver, tak aero vypina automaticky
tak aero zavisi od vykonu... vacsinou sa to aktivuje automaticky po nainstalovani ovladaca ak grafika splna poziadavky. da sa urcite aj manualne treba kusok pogooglit
@dconan Fúú tak vo windowse je u mňa dosť velký zmätok, ako vyznám sa vo veľa veciach čo sa točí ohladom PC, ale windows to mi nikdy nešlo ... nevygooglil by si mi niečo, že ako to zmeniť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nic to podla vsetkeho nemas nainstalovany ovladac grafickej karty. podla toho ci mas integrovanu alebo samostatnu grafiku chod na officialne stranky vyrobcu do supportu a najdi potrebny ovladac
Ešte by som potreboval poradiť ohľadom farieb okien.
» windows7themes.net/how-to-enable-w...