Telefon si hocikedy z ničoho nič začne robiť čo chce,posúvať obrazovku,otvárať aplikácie a ržchlo sa mínajú %.Keď ho zamknem,nejde dotyk na display.Musím vybrať baterku,dať na nabíjačku a až tak zapnut,keby som ho zapol bez nabíjačky,robí to isté.
@moonshine tvrdý reštart,rôzne video návody na YT,nič nepomáha,rozmýšľal som nad výmenou baterky,no pochybujem,že to bude tým,pretože to by sa len rýchlo míňali % a neblbol by mi aj dotyk :/
@gnomeslayer to som neskúšal a neviem,či to pomôže.Doteraz som s androidom vôbec problém nemal,začalo to až tak po roku aj pól.
Batéria sa mi ale zdá trošičku nafúknutá,no stále nemám pocit,že nejde dotyk na obrazovke a telefón si robí čo chce kvôli batérií...
@hoppkins Tak si nemal problem a uz mas. Kym nevyskusas, nebudes vediet. Mozno nejaka nova aktualizacia a uz to blbne, skus dat starsiu verziu androidu.
K tej baterii, to ze nemas pocit je jedna vec, to ze to pomohlo x ludom je zase druha vec. Tu nejde o pocity, pomohlo to mne a aj vela inym ludom aj ked to vyzera na prvy pohlad paradoxne. Ale tak pockaj si, mozno sa ti este niekto vyjadri. Aj tak by som to preinstaloval najprv.
Ako dlho ho uz mas? Co cakas od androidu, ze pojde 20 rokov? Som mal asi 10 androidov a kazdy vydrzal pol roka.
@gnomeslayer neviem,skúsim teda iný android,len dúfam,že ma to neobmedzí vo vymoženostiach,ktoré som mal teraz a novú batériu.
Nečakám 20 rokov,no aspoň 2-3 by snáď vydržať mohol
Nie to nie,normálne som na messengeri dajme tomu,zrazu 62% a začne volať komu chce,zatvorí messenger,začne mi upravovať ikonky na ploche až dokým ho nezamknem.Keď ho zamknem a ide dotyková plocha,robí to stále.Keď ho zas zamknem,už dotyk nejde...musím vybrať batériu a dať na nabíjačku,kde mi ukáže 58% a musím chvíľu počkať,nechať ho na nabíjačke a až tak...keby ho zapnem bez nabíjačky,robí to isté...
@hoppkins tak potom to je jasné si obeť zlyhania displeja alebo digitizéra fantómové dotyky daj to na reklamáciu ak je v záruke, ak nieje tak jedine servis displeje su dost drahe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nezmestilo sa mi to vyššie,prepáč,dúfam,že ti to pomôže a ty naopak pomôžeš mne
Batéria sa mi ale zdá trošičku nafúknutá,no stále nemám pocit,že nejde dotyk na obrazovke a telefón si robí čo chce kvôli batérií...
K tej baterii, to ze nemas pocit je jedna vec, to ze to pomohlo x ludom je zase druha vec. Tu nejde o pocity, pomohlo to mne a aj vela inym ludom aj ked to vyzera na prvy pohlad paradoxne. Ale tak pockaj si, mozno sa ti este niekto vyjadri. Aj tak by som to preinstaloval najprv.
Ako dlho ho uz mas? Co cakas od androidu, ze pojde 20 rokov? Som mal asi 10 androidov a kazdy vydrzal pol roka.
Nečakám 20 rokov,no aspoň 2-3 by snáď vydržať mohol