Opäť raz jedna z mojich otázok.... Chcela by som sa opýtať či tu nie je niekto s podobným problémom ako ja. Mám problém s tým, že som v podstate celkom dobrý človek a nikdy by som nepovedala o sebe, že som zákerná vo svojej podstate. Robím skutky, ľúbim ľ
si taka aka si, je to jednoducho tvoja povaha, proste len potrebujes niekedy vypnut a neusmievat sa na kazdeho, neriesit nicije problemy... ked mas take obdobie, jednoducho len vypni mobil, pocitac a chod niekam sama sa vyventilovat
Ja si skôr myslím, že to tvoje rozzúrené ja je tvoje pravé a ty ho stále skrývaš za svojou ňuňu tváričkou, ktorá je ľudomil a stelesnené dobro a raz za čas proste potrebuješ vyventilovať všetko to, čo sa v tebe nahromadilo... Možno si povieš, že ty si sama sebou aj keď si milá, no možno, keď sa zamyslíš zistíš, že to, čo robíš je pretvárka... Tak skús robiť veci tak ako chceš a nie tak ako sú od teba očakávané a možno sa to nejak zlepší...
@sveter lenže ja som všeobecne suka, ale taká úprimna suka, ktorá síce je zlá ale nikomu neublíži, od ktorej by sa to nečakalo. Niesom stelesnené dobro... Ale tie veci čo robím, to neurobí len tak hocikto. A ak by som robila veci ako chcem, myslím, že by som ostala celkom sama...
musim suhlasit s @sveter ...pravdepodobne sa len kvoli spolocnosti "pretvarujes", ze si dobry clovek, a dusis hnev a zlo v sebe..preto potom sa zrazu spravas ako vravis, ako suka...v skutocnosti si viac zly ako dobry clovek, a ked dokazes ludom podrazat nohy, tak musim povedat jednak, ze asi to robis, lebo mas moznost a prilezitost a jednak stoji za tym nejaka kompenzacia prinasajuca uspokojenie....a prezradis nam, co konkretne zle robis, ked ta ovlada to tvoje zle ja??
@ zajkousko psíčkarov som myslel obrazne, mňa nezaujímajú tvoje modlitby, radšej by som si sadol s dotyčnou osobou, ktorá má problém a porozprával sa s ňou normálne a toho tvojho Satana si pichni vieš kam, si kúp knihu Kladivo na čarodejnice - to je vhodné pre teba.
A čo keď som tu krátko, toto je také isté fórum, ako aj každé iné a kľudne maj na mňa aký chceš názor, mne je to tri .
@ naivemutant A rada pre teba, nemusíš si ju brať vôbec k srdcu, ide len o môj názor - každý má v sebe aj takú aj takú stránku, skús popremýšľať o tom, kto si a prečo sa tak správaš. A vyber si tú časť seba, ktorá ťa vystihuje a ktorá neubližuje tvojim blízkym. To, ako sa budeš správať je len na tebe, nikto ti s tým nedokáže pomôcť. Ak máš niekedy nejaký "záchvat" zúrivosti alebo proste chuť urobiť niečo zlé, skús to preniesť do nejakej rozumnej činnosti, ktorá ťa zbaví hnevu a pri ktorej sa uvoľníš. Napr. ja si svoj hnev a agresivitu vybíjam v cvičení a posilňovaní, lebo inak by som tiež často vybuchol, čo nechcem a takto to aspoň vyventilujem. Alebo aj taký dobrý pokec s niekým blízkym je fajn na odreagovanie. Tak držím palce , nech sa ti darí, voľba je len na tebe!
ešte pred nedávnom si tu otvoril forum, v ktorom si sa ponosoval, že sa liečiš na depresie a sociálnu fóbiu, navštevuješ psychiatra, ktorí o tvojom probléme vie a nič nezaberá ....viete mi poradiť nejakú techniku uvoľnenia, alebo nejaký spôsob ako prekonať tento môj blog?
a teraz mi ty o pár dni na to odporúčaš liečenie?........
akože ty si už buď zázračne vyzdravel , alebo, si kakáš do vlastne huby
to si fakt myslíš, že "len" tvoj názor je tým správnym riešením a to ešte v tvojom psychickom stave?.....
ber to tak, že mne pamäť veľmi dobre funguje a veľmi veľa si toho pamätám, kto čo na birdzi popíše, si tu fakt ešte veľmi krátko na to aby si ma poznal a kydal na mňa ...
na to maju "právo iní fachmani", pred ktorými skladám klobúk z hlavy....
Maťko, keď som ležal vážne chorí v nemocnici, chodíl tam zomierajúcich spovedať a dávať im posledné pomazanie taký mladý kňaz, vždy im hovoril, aby sa nahlas modlili a tou najúčinnejšou modlidbou je ruženec Božieho milosrdenstva - tkz, Korunka...
a prečo nahlas som sa ho spýtal a kňaz mi povedal, Zlo, ktoré niči tvoju dušu, podstatu tvojho Ja sa pri počutí tejto modlidby prepadá do horúcich pekiel.....
viem, že mal určite pravdu, tí čo zomreli mali na ústach úsmev a pritom veľmi ťažko trpeli .....
našli zmierenie s Bohom, oľutovali svoje hriechy a odišli s úsmevom do večnosti....
určite ma teraz nechápeš, neprajem ti, aby si take niečo pozažíval v nemocnici, len ma to tak napadlo, keď si mi napísal, či rozmýšľam čo píšem
nuž napísal som to aj dotyčnej, nech skúsi sa pomodliť, Boh vyslyší každého kto prosí, nesmie však byť neskoro...
a nakoniec, keby to dotyčnú urážalo, určite by mi to napísala....
maj sa dobre
filip
pre ostatných
a tu je link na tú modlidbu, modlite sa ju každý deň a po čase zistíte, že som mal pravdu
@zajkousko Áno a stále sa liečim, no ja si priznám, že nie som zdravý a určite len tak nevyzdraviem, keďže som si už zvykol na takýto stav a vieš čo, nejako mi to ani nevadí, ale pokúšam sa zmeniť a ani nie kvôli sebe, ale kvôli ľuďom, ktorých si vážim. Tým fórom som chcel zistiť, či sú ľudia, ktorí majú podobné problémy a ako ich riešia, chcel som zistiť iný spôsob liečby než psychiatrom a psychológom, proste len počuť radu od iných. A stále nechápem, čo máš proti tomu, že som tu krátko, áno neviem, čo si tu písal v minulosti a nejako ma to nezaujíma, ja sa tu snažím len dať najavo svoj názor k rôznym témam, ako aj každý iný.
Ja sa tu s tebou nechcem hádať a ani nebudem, toto je môj posledný komentár k tebe na tomto fóre, nech už napíšeš hocičo. Každý má nárok na vlastný názor. A áno modlitba pomáha tým, ktorým v niečo veria, to ti neberiem, avšak keď niekomu začneš hovoriť ako nejaký fanatik-extrémista o Satanovi a "silách" pekla, tak mi to pripadá trochu moc aj na veriaceho a preto som spomenul to liečenie - podľa mňa to preháňaš s takýmito rečami. Vieš, ja poznám veľa katolíkov, ktorí sú skvelými ľuďmi, lebo to dokazujú svojimi činmi a nie modlitbami. Dokonca moja spolužiačka, ktorá je silná katolíčka, čo mi vôbec nevadí, keďže mi nasilu nenapcháva svoju vieru, mi najviac pomohla a pri mne stála, keď som bol na dne, preto si ju vážim a neurobila to modlitbami a ani rozpravou o Bohu a Satanovi, ale skutkami.
Som ateista a čo, ja sa radšej poradím, porozprávam so skutočnými ľuďmi, než sa modliť v niečo, čo neverím, že existuje.
vážim si to že si mi odpísal a o to viac, že si mi to pekne vysvetlil ako to je s tebou.......
tu vidno, že keď človek ma vo svojom srdci lásku a svedomie, dokáže robiť len dobré veci........
a k tomu Bohu, On nás miluje všetkých takých akí sme, nechce nič od nás len aby sme nečinili zlo a robili len dobré skutky.......
a nemám nič proti tomu, že si ateista, i taký maju cestu do večnosti otvorenú....je to každého vec, ako si napísal....
keby sa ľudia tak správali, bol by na svete mier a láska medzi ľuďmi, nepoznali by sme nenávisť a iné veci zabíjajuce ducha človeka........
nakoniec ti Mirko (dúfam, že sa tak voláš), prajem veľa darov Ducha svätého, aby sa tvoj zdravotný stav upravil a bol si v živote medzi ľuďmi obľúbený a šťastný.........filip
@zajkousko určite nechápem aké to je byť v tej nemocnici, vidieť všetkých tých zomierajúcich ľudí - musí to byť vážne ťažké, a hlavne pre tých, kt. tam robia.
no ja sa vždy snažím chápať ľudí takých akí sú. aj keď niekedy keď som rozbláznený, tak poviem niečo, čo môže ostatných uraziť, ale snažím sa každého chápať, pretože každý je iný, a to myslím, že my dvaja chápeme celkom dosť ( veď vieš čo myslím ).... inak mám podobný názor na tie modlidby a skutky ako kail91
myslím, že to myslíš všetko dobre, ale ja by som niektoré správy na tvojom mieste inak formuloval, aby to ostatní nepochopili zle a sorry za to "skús rozmýšľať". stále sa pokúšam rozumieť ľuďom viac a viac
@naivemutant ja som presne taký istý človek som proste donekonečna milá až kým ma niekto tak nenasere že začnem byt drzá hnusná na všetkých a proste mám náldu všetkých štvať to isté rodičom začnem proste robiť zle idem sa opiť kurim pod bránou a tak potom to odznie a zas som milá :/
@naivemutant je to staršia téma. no podobný problém má každý človek, ide o to čomu dávaš prednosť. musíš zistiť čo ťa vedie k niečomu zlému, a čo ťa motivuje k dobrému... to je začiatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
neviem čo ti k tomu povedať, ja som drzá krava ale nezachádzam do extrémov takže ti neviem poradiť
@zajkousko sa choď liečiť
očuvaj ty Mad world, si tu krátko na birdzi aby si niekoho posielal na liečenie...
ak nemáš čo múdre poradiť dotyčnej, radšej nič nepíš, riešia sa tu medziľudské vzťahy a problémi a nie psíčkari
filip
a čo tie vaše akcie ako dopadli nejak zostalo ticho?!
filip
ja vám fandím, mate svoje spôsobi - zbrane, ktorými bojujete proti krivde, ktorá zabíja svet, zabíja všetko ľudské, zabija lásku a spravodlivosť...
mojou zbraňou sú modlidby....
filip
A čo keď som tu krátko, toto je také isté fórum, ako aj každé iné a kľudne maj na mňa aký chceš názor, mne je to tri .
@ naivemutant A rada pre teba, nemusíš si ju brať vôbec k srdcu, ide len o môj názor - každý má v sebe aj takú aj takú stránku, skús popremýšľať o tom, kto si a prečo sa tak správaš. A vyber si tú časť seba, ktorá ťa vystihuje a ktorá neubližuje tvojim blízkym. To, ako sa budeš správať je len na tebe, nikto ti s tým nedokáže pomôcť. Ak máš niekedy nejaký "záchvat" zúrivosti alebo proste chuť urobiť niečo zlé, skús to preniesť do nejakej rozumnej činnosti, ktorá ťa zbaví hnevu a pri ktorej sa uvoľníš. Napr. ja si svoj hnev a agresivitu vybíjam v cvičení a posilňovaní, lebo inak by som tiež často vybuchol, čo nechcem a takto to aspoň vyventilujem. Alebo aj taký dobrý pokec s niekým blízkym je fajn na odreagovanie. Tak držím palce , nech sa ti darí, voľba je len na tebe!
pekne si mi to napísal mne je to tri....
ešte pred nedávnom si tu otvoril forum, v ktorom si sa ponosoval, že sa liečiš na depresie a sociálnu fóbiu, navštevuješ psychiatra, ktorí o tvojom probléme vie a nič nezaberá ....viete mi poradiť nejakú techniku uvoľnenia, alebo nejaký spôsob ako prekonať tento môj blog?
a teraz mi ty o pár dni na to odporúčaš liečenie?........
akože ty si už buď zázračne vyzdravel , alebo, si kakáš do vlastne huby
to si fakt myslíš, že "len" tvoj názor je tým správnym riešením a to ešte v tvojom psychickom stave?.....
ber to tak, že mne pamäť veľmi dobre funguje a veľmi veľa si toho pamätám, kto čo na birdzi popíše, si tu fakt ešte veľmi krátko na to aby si ma poznal a kydal na mňa ...
na to maju "právo iní fachmani", pred ktorými skladám klobúk z hlavy....
filip
Maťko, keď som ležal vážne chorí v nemocnici, chodíl tam zomierajúcich spovedať a dávať im posledné pomazanie taký mladý kňaz, vždy im hovoril, aby sa nahlas modlili a tou najúčinnejšou modlidbou je ruženec Božieho milosrdenstva - tkz, Korunka...
a prečo nahlas som sa ho spýtal a kňaz mi povedal, Zlo, ktoré niči tvoju dušu, podstatu tvojho Ja sa pri počutí tejto modlidby prepadá do horúcich pekiel.....
viem, že mal určite pravdu, tí čo zomreli mali na ústach úsmev a pritom veľmi ťažko trpeli .....
našli zmierenie s Bohom, oľutovali svoje hriechy a odišli s úsmevom do večnosti....
určite ma teraz nechápeš, neprajem ti, aby si take niečo pozažíval v nemocnici, len ma to tak napadlo, keď si mi napísal, či rozmýšľam čo píšem
nuž napísal som to aj dotyčnej, nech skúsi sa pomodliť, Boh vyslyší každého kto prosí, nesmie však byť neskoro...
a nakoniec, keby to dotyčnú urážalo, určite by mi to napísala....
maj sa dobre
filip
pre ostatných
a tu je link na tú modlidbu, modlite sa ju každý deň a po čase zistíte, že som mal pravdu
» milosrdenstvo.sk/index.php/modli...
Ja sa tu s tebou nechcem hádať a ani nebudem, toto je môj posledný komentár k tebe na tomto fóre, nech už napíšeš hocičo. Každý má nárok na vlastný názor. A áno modlitba pomáha tým, ktorým v niečo veria, to ti neberiem, avšak keď niekomu začneš hovoriť ako nejaký fanatik-extrémista o Satanovi a "silách" pekla, tak mi to pripadá trochu moc aj na veriaceho a preto som spomenul to liečenie - podľa mňa to preháňaš s takýmito rečami. Vieš, ja poznám veľa katolíkov, ktorí sú skvelými ľuďmi, lebo to dokazujú svojimi činmi a nie modlitbami. Dokonca moja spolužiačka, ktorá je silná katolíčka, čo mi vôbec nevadí, keďže mi nasilu nenapcháva svoju vieru, mi najviac pomohla a pri mne stála, keď som bol na dne, preto si ju vážim a neurobila to modlitbami a ani rozpravou o Bohu a Satanovi, ale skutkami.
Som ateista a čo, ja sa radšej poradím, porozprávam so skutočnými ľuďmi, než sa modliť v niečo, čo neverím, že existuje.
vážim si to že si mi odpísal a o to viac, že si mi to pekne vysvetlil ako to je s tebou.......
tu vidno, že keď človek ma vo svojom srdci lásku a svedomie, dokáže robiť len dobré veci........
a k tomu Bohu, On nás miluje všetkých takých akí sme, nechce nič od nás len aby sme nečinili zlo a robili len dobré skutky.......
a nemám nič proti tomu, že si ateista, i taký maju cestu do večnosti otvorenú....je to každého vec, ako si napísal....
keby sa ľudia tak správali, bol by na svete mier a láska medzi ľuďmi, nepoznali by sme nenávisť a iné veci zabíjajuce ducha človeka........
nakoniec ti Mirko (dúfam, že sa tak voláš), prajem veľa darov Ducha svätého, aby sa tvoj zdravotný stav upravil a bol si v živote medzi ľuďmi obľúbený a šťastný.........filip
heh si zlatý, ale u mňa na pravopise nezáleži, záleži mi na tom čo robím, kým som a aký som
ahoj filip
no ja sa vždy snažím chápať ľudí takých akí sú. aj keď niekedy keď som rozbláznený, tak poviem niečo, čo môže ostatných uraziť, ale snažím sa každého chápať, pretože každý je iný, a to myslím, že my dvaja chápeme celkom dosť ( veď vieš čo myslím ).... inak mám podobný názor na tie modlidby a skutky ako kail91
myslím, že to myslíš všetko dobre, ale ja by som niektoré správy na tvojom mieste inak formuloval, aby to ostatní nepochopili zle a sorry za to "skús rozmýšľať". stále sa pokúšam rozumieť ľuďom viac a viac
have a nice day
v tomto pripade ma asi pravdu @zajkousko
Maťko,
čas je najlepším doktorom, ten vylieči každého, ja som mal tu "smolu", že ma skoro navštívil ......
aj tebe krásny deň .........filip