ahojte, mám taký problem s mojim notebookom, ktorý mi nechce nájsť žiadne dostupné wifi pripojenie, okrem toho doma. napr. v škole sa mi nedá pripojiť, lebo mi žiadnu sieť nenájde, neviete čo s tým mam robiť? :/
ja mám podobný problém, ked sa pripojím na zaheslovanú wifinu ide mi internet.. ale ked som napríklad na intráku chcela ísť na wifi, ktorá je urobená free bez hesla, tak ma pripojí ale ukazuje mi ten výkričník a proste nenačíta mi žiadnu stránku...nie je to o tom tiež? nerobí ti to len ked je to free wifi? ja som skúšala sa vŕtať v nastaveniach ale na nič som neprišla..
áno wifi sieť v škole je určité dostupná, keby mi ju našlo už by stačilo dať heslo, ale mne nič nenájde. iba doma sa dokážem pripojiť na našu wifinu. a či je free alebo zaheslovana to je jedno
tak mas slbu wifinu zmier sa s tym...a to ze na free wifi ti musi ist net to neni pravda... pripojit ta moze ale na net sa nedostanes...ja mam taku siet doma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov