Ahojte. Mám úplne nový mobil (SE Vivaz Pro). Z ničoho nič sa mi vypol a nejde zapnúť. Naskočí mi len to úvodné "Sony Ericsson" potom dačo pípne, a ostane to tak. Vôbec mi nejde zadať PIN. Vybrala som aj baterku a skúsila znovu a nič. Teraz som ho radšej n
a nie je vybitý? no SE tie novšie verze ako Xperia a Vivaz sú niekedy kazové, mne napr. nechcelo otvoriť SMS a začali sa mi z ničoho nič aj prehazovať ikonky skús to poslať do servisu
@adiwa Hmmm. No. Skús sa ešte pozrieť, či je simka bezpečne zafixovná v uzávere, ak to nepomôže, daj ho znova nabiť (na také dve hodinky odporúčam), lebo Sony zvyknú občas štrajkovať a hrózne rýchlo sa vybíjať.
Samozrejme, ešte skontroluj vypínacie tlačítko, či nie je nejak zle primačknuté a tlačítka ako také.
chcem ta poprosit aby si mi poradil mam rocny sony ericsson vivaz a z nicoho nic mi vypol a nejde zapnu vobec ani na nabijacku ked ho napojim tak nedobija nesviety kontrolka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Samozrejme, ešte skontroluj vypínacie tlačítko, či nie je nejak zle primačknuté a tlačítka ako také.
A potom, keď ho zapneš a aj keď ti vypíše len Sony Eriscon, tak ho nechaj zapnutý a nevypínaj ho.
chcem ta poprosit aby si mi poradil mam rocny sony ericsson vivaz a z nicoho nic mi vypol a nejde zapnu vobec ani na nabijacku ked ho napojim tak nedobija nesviety kontrolka