Ahojte, tento rok som druháčka na strednej škole na ktorú som prestúpila z gymnázia z dôvodu, že to tam bolo ťažké a aj kvôli správaniu, to som prvý krát prestúpila, len tak, predtým to bolo že sme sa sťahovali atď. Som tu druhý rok a tento rok mám podmie
No nepoviem ti rovno že si piča, ktorá sa má asi zrejme v prvom rade zamyslieť nad sebou lebo to asi nepomôže a zas sa budeš cítiť len ukrivdená...
Ale pravdou je že tie pravidlá v škole vôbec nie sú také strašné že by sa nemohli dodržiavať... Takto, ja som v prváku-druháku dokonca šikanoval v istom z mysle profesorku, a tiež som sa cítil ukrivdene, pretože tá profesorka nevedela učiť, ale to neospravedlňovalo, že som sa choval ako kus hovna na slnku.
A predsa posledné dva ročníky som patril k tým oblúbenejším žiakom v učiteľskom zbore, dokonca aj u danej učiteľky. Stačilo sa len začať kreatívne ventilovať, vyhľadávať možnosti kde sa presadiť a prezentovať. Ako ono škola je pre niektorých ľudí strašne ubíjajúca a ja to veľmi dobre chápem, ale tá ďalšia bude v podstate taká istá a jediné čo sa môže zmeniť je tvoj prístup, takže miesto menenia školy sa radšej zamysli nad sebou, skús iné typy chovania sa a sleduj či sa mení to čo sa k tebe vracia, prezentuj sa, ale nie silou mocou ale tam kde máš na to vytvorený priestor, poprípade si tento priestor skús sama vytvoriť, ale zas nie tak že uberieš priestor iným... Proste máš plno iných vecí na výber treba ich skúsiť, až potom utekať...
@karlotiskot@nikolka@dudoo Už dobrý čas som zmenila správanie, ale proste spolužiaci si namňa učiteľom vymýšlajú, ale fajn hovorte si čo chcete, kto povedal že som si neprizanala chybu? sami sa zamyslite nadtým čo bolo v otázke, načo som sa pýtala a nie o inom hovoriť, slušne som sa spýtala či by ma zobrali aj s podmienkou niekam.. viete nie je to všetko len o správaní, ale aj o financiach napr intrák a tak, hladam niečo lepšie, a chcela som vedieť či by sa to dalo, a vy mi tu hovoríte niečo iné, ale okej ďakujem
@ninapp Hmmm asi máš pravdu, nuž ide o to že v tom vidíme jednoduchšie riešenie toho k čomu si nám poskytla informácie. A sry mal som v pláne napísať, že áno ide to a bežne sa to robieva, aj keď záleží od školy na ktorú prestupuješ ale očividne som sa nechal radšej uniesť moralizovaním...
A nemaj za zlé ľuďom že ti skúšali najprv pomôcť na elementárnejšej úrovni aj také sú ľudské mysle.
Ale nedá sa mi spýtať sa ťa, čo konkrétne a prečo si vlastne niečo vymýšľajú. Tak ak sa mieniš o tom baviť ak nie dobrú noc a veľa šťastia.
@karlotiskot ja by som sa bavila ale proste asi ma nechápete alebo niečo ja som len chcela vedieť či by ma zobrrali na inu školu aj z ppodmienečným alebo nie alebo ako to je a nie o inom sa baviť pohodee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skús zmeniť správanie a nebudeš musieť ani prestupovať nakoniec.
Ale pravdou je že tie pravidlá v škole vôbec nie sú také strašné že by sa nemohli dodržiavať... Takto, ja som v prváku-druháku dokonca šikanoval v istom z mysle profesorku, a tiež som sa cítil ukrivdene, pretože tá profesorka nevedela učiť, ale to neospravedlňovalo, že som sa choval ako kus hovna na slnku.
A predsa posledné dva ročníky som patril k tým oblúbenejším žiakom v učiteľskom zbore, dokonca aj u danej učiteľky. Stačilo sa len začať kreatívne ventilovať, vyhľadávať možnosti kde sa presadiť a prezentovať. Ako ono škola je pre niektorých ľudí strašne ubíjajúca a ja to veľmi dobre chápem, ale tá ďalšia bude v podstate taká istá a jediné čo sa môže zmeniť je tvoj prístup, takže miesto menenia školy sa radšej zamysli nad sebou, skús iné typy chovania sa a sleduj či sa mení to čo sa k tebe vracia, prezentuj sa, ale nie silou mocou ale tam kde máš na to vytvorený priestor, poprípade si tento priestor skús sama vytvoriť, ale zas nie tak že uberieš priestor iným... Proste máš plno iných vecí na výber treba ich skúsiť, až potom utekať...
A nemaj za zlé ľuďom že ti skúšali najprv pomôcť na elementárnejšej úrovni aj také sú ľudské mysle.
Ale nedá sa mi spýtať sa ťa, čo konkrétne a prečo si vlastne niečo vymýšľajú. Tak ak sa mieniš o tom baviť ak nie dobrú noc a veľa šťastia.