Ahojte ludia ... Chcel by som Vas poprosit o pomoc . Mam skoro polrocny vztah moja partnerka zije v BA ale tu kde byvam ma starych rodicov. Spoznali sme sa cez letne prazdniny boli sme kazdy den spolu az do septembra ked zacala skola .. Sme sice 260km od
@mygate cosi cosi nedojebu rodicia mi vravia ze este nemam 18 rokov a zenu mi netreba ze nemam (chleba v ruke) resp. niesom zarobkovo cinny. Dnes som prisiel domov v piatok som rodicom povedal ze idem do skoly ale isiel som za nou domov na vikend jasne ze som im to oznamil ale boli proti tomu a ja som siel za nou aj tak .... Chcem proste doma makat a ukazat im ze mi na tom moc zalezi ako to mam urobit aby zmenili nazor a mohla prist ku mne na navstevu a cez noc by sla spat k starkej ? :/
si asi jedinacik,myslim..asi sa o teba boja alebo co,snazia sa ta uchranit pred..sklamanim sa..alebo im je divne ze ich dieta zrazu lubi niekoho ineho a nie iba ich. a mozno maju iny dovod ale to nevies pokial sa nespytas ich.
proti vetru nenastis,takze pod rodicovskou strechou musis hrat podla ich pravidiel,nech sa ti zdaju akokolvek nezmyselne.Skus ich rozumne vyargumentovat tak,ze ti to nakoniec dovolia,a ked nie tak sa zatial stretavajte ako sa len da a pokial sa to da,a uzite si to,pretoze,nic v zlom ale ta dialka..osobne tomu moc nedavam.
"Milujem" tieto prosenia o pomoc v sukromnych intimnych veciach. Vies byt samostatny vo svojej ekonomickej situacii, ale nevies riesit svoj vztah? To musia ludia pisat taketo sracky, lebo si myslia, ze tu dostanu nejaky perpetum mobile na kazdy problem vo vztahu? Daj svojej milej precitat toto forum a opis nam jej reakciu...
@patrikork rodičia názor nezmenia bo si poslušný mamánek keď ja som chcel niečo v 17-tich tak som si to presadil.proste som povedal,že bude to takto a nič s tým nenarobia a aj tak bolo. nič nezmohli chudáci museli sa báť, čo chápem a mal som šialený plán , čo asi v 17-tich som zahlásil,že sa mi páči jedna Češka, ktorú som naživo ani raz nevidel (bola 1000 km odo mňa) a ideme spolu do Tatier na týždeň. nepýtal som sa ich len som zahlásil mami a otec: "Niekoho som spoznal a o mesiac idem do Tatier na týždeň" Mama s otcom" Do riťky pôjdeš" : DJa, že "Keď myslíte?" a išiel som do tých Tatier tak, či tak. pohovoril som si s nimi o tom neskôr, keď sme sa vrátili a aj ospravedlnil na záver, že chápem, že má chcú chrániť, ale ja chcem robiť aj vlastné rozhodnutia a je jedno, či dopadnú dobre alebo zlé a som ochotný prípadným následkom čeliť, že už som dostatočne veľký aby ma vodili za ručičku a mám ich hrozne rád. pochopili, že nie som už malé dieťa, ktoré je nutné chrániť, ale stal sa zo mňa už muž... dnes sa smejeme už na tom a spomíname v dobrom
hat kamos...blba situ...uprimne??do riti tak byvate od seba na tri riťe, vrazate do seba nechutne peniaze uz len kvoli tomu cestovaniu...daj si otazku ci sa ti naozaj oplaati tolko obetovat..ale sam by si prisel na to keby si bol vo financnej tiesni..ako vacsina ludi v tejto krajine...ja som zarobkovo cinna osoba, aj tak by som si nemohol dovolit udrziavat si kočku ktora byva 260 km odomna, a to ratam len cestu...ak zvazim ze mas 17 rokov..navyse ti hrozi ze si pohnevas rodicov...ja byt na tvojom mieste uzil by som si kazdu chvilu snou, ale nedaval by som tomu nejaku svetlu buducnost..hlavne si kvoli tomu nepohnevaj rodicov...bo frajeriek mozes mat v zivote kolko len chces, ale rodicov nie...toto je moja rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
proti vetru nenastis,takze pod rodicovskou strechou musis hrat podla ich pravidiel,nech sa ti zdaju akokolvek nezmyselne.Skus ich rozumne vyargumentovat tak,ze ti to nakoniec dovolia,a ked nie tak sa zatial stretavajte ako sa len da a pokial sa to da,a uzite si to,pretoze,nic v zlom ale ta dialka..osobne tomu moc nedavam.