Ahojte mám HTC Desire C a vždy ked chcem nieco poslať do mobilu cez Bluetooth tak mi ukaze ze mam vlozit SD kartu. Na tom by nic nebolo lenze ked ju tam aj dam tak mobil "si nevsimne" ze tam je som blond alebo je daco s mobilom? resp. co sa s tym da
ak mi akymsi neznamym sposobom vysvetlis, naco potrebuje bluetooth SD kartu ( jedine, ze to chces posielat softom, ktory je na SDcke, ale aj to sa mi nezda ), tak by som ti mozno vedel pomoct O_o
skús vybrať a kartu dať späť a keď ti nenaskočí kartu tam nechaj a vypni a zapni telefón ... možno to pôjde ... keď nie tak si nájdi v návode niečo o tom a keď ani to tak asi ten servis ..
@wercike443 ano 32 by mal zobrat ten telefon az. no neviem teda a skusila si ho resetnut?..lebo ako ak to sa tam ozaj ani naopak neda dat, kapacitu mas dobru tam, tak uz jedine chyba v telefone alebo karty. aj ked este sa mi nestalo ze by pamatovka bola odnova chybna.. skus dat do toho telefonu inu taku kartu..skoro kazdy novy telefon ma tento typ karty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a potrebuje SD kartu na to lebo neukladá na pamäť telefónu ... teda aspoň ja to tak mám že bez karty nič nestiahne , neprijme atď ...
ale prečo ti ju neberie tak to neviemm
SD , mini SD , micro SD